Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Boskovice B 7. 4. 2019 15:30

5. 4. 2019

Nominace k prvnímu DU:

Podloucký, Hájek P., Pijáček, Daněk J., Veselý, Hubený, Dovrtěl, Sáňka Jak., Sáňka A., Schuch O., Schuch A., Holomek, Prokop L., Trubák, Aujeský, Maňoušek

Sraz v kabinách 14:45.

Doubravice - Boskovice B 1:2 (0:0)

Rozhodčí: Cápal Roman - Střecha Lubomír, Stria Jiří. 

V neděli Na mlýniska přijel jeden z favoritů na vítězství OP v letošním ročníku a od začátku se bylo na co dívat. Před početnou diváckou kulisou naši borci po dvou bídných vystoupeních ve Skalici a v Adamově konečně zabrali a dokázali sobě i divákům, že umí předvést kvalitní kopanou. Ve výsledku jsou však rozhodující body, na které jsme opět nedosáhli, ale od předvedeného výkonu se můžeme odpíchnout i ke sbírání tolik potřebných bodů.

Od prvních minut jsme s hosty drželi krok a v některých pasážích jsme byli i lepší. Fotbal se hrál velmi dobrý, ale šance se rodily velmi těžce. Domácí dvakrát zahrozili z levé strany, ve 20 min postupoval na útočné polovině s míčem Pijáček, místo nahrávky na rozběhnutého Maňouška, volil přihrávku na Daňka, u kterého nadějná akce skončila. Podobná situace v minutě 25, kdy místo přihrávky na volného Schucha A. přišla přihrávka na obsazeného hráče. V 30 min dlouhý aut vhazoval Daněk, našel ve vápně Pijáčka, který hlavičkou trefil náruč brankáře. Další šance přišla ve 40 min., kdy SS rozehrával od rohového praporku Daněk, přesně nacentroval do vápna, kde však nepřesně zakončil Dovrtěl. Tři RK, nic (2x do brankáře, 1x přetažený) a jedna SS z hranice šestnáctky končí střelou Pijáčka do zdi, taky nic. Hosté měli za první poločas dvě povedené akce, také nepřesně zakončené a proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

Nástup do druhé půle nám vyšel nad očekávání. V 52 min se po přihrávce Dovrtěla uvolnil Schuch A., střelou k tyči z 20 m nedal brankáři šanci a konečně protrhl střelecké trápení celého mužstva. Z vedení jsme se však dlouho neradovali, v 58 min si vybral slabší chvilku NBOP Čahoun a hosté z nevinné akce srovnali. Naši však dál bojovali, chtěli za každou cenu urvat první tři jarní body. Bohužel v závěru se projevila větší zkušenost hostů a v min. 75 po chybě na levé straně střílí druhý, vítězný gól. Během 2 poločasu stačil Čahoun několikrát svoji minelu napravit a držel naději na vyrovnání, hráči v poli však již neměli síly k zakončení, jediná nebezpečná střela Pijáčka skončila v rukavicích hostujícího brankáře.

V sobotu nás čeká utkání v Rudici, kde můžeme jen překvapit. Věřím, že navážeme na včerejší vystoupení, domácí mužstvo potrápíme a nějaké body přivezeme.

 

Podloucký – Sáňka A., Hubený (Schuch O.), Veselý, Holomek – Daněk, Dovrtěl, Aujeský, Maňoušek (Trubák) – Schuch A., Pijáček

Branka: Schuch A.          Nahrávka: Dovrtěl

Letovice B – SKD B 3:1 (2:0)

Hrazděra – Štoudek, Hájek, Ruta, Sáňka Ja. – Trnečka, Zvejška, Malach R., Pokorný, Malach P, Sáňka J.                                        

Střídající: Pijáček, Beránek, Sáňka M.

Branka: Beránek                 Foto: https://petr731.rajce.idnes.cz/ 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář