Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Boskovice B 3:2 (2:2)

24. 10. 2022

SKD – Boskovice B  3:2 (2:2)

 

Rozhodčí: Sehnal – Mašek, Zouhar

Úvod: Hosté z Boskoletovic vlétli do utkání jako urakán, úvod patřil jednoznačně hráčům hostujícího mužstva. Naši pod tíhou debaklu z Adamova se jen velmi těžko a pomalu dostávali do zápasu. Postupně jsme však hru vyrovnali a bylo to jak se říká“Každý chvilku tahá pilku“, pro nás bylo pozitivní, že poslední tah pilkou přišel od našeho mužstva a proto celkově zaslouženě, tři body zůstaly Na mlýniskách.

Jak šly minuty: 6 – náš první RK zahrává zprava SA, bez přesného zakončení. 9 – dlouhý nákop hostů z vlastní poloviny, obrana zaspala, Čahoun skočil pod nohy, faul, penalta, 0:1. 20 – Hájek na Vacha, přenesení hry na levou stranu, střela SO vysoko nad. 23 – lob Vacha končí nad břevnem. 29 – Veselý přesně na Vacha, klička, nahrávka na pravou stranu, Pijáček připravený, střela po druhém dotyku z 25 m, levá šibenice 1:1. 32 – Hájek v souboji s hostujícím obráncem, přihrávka na Vacha, střela z 20 m tentokrát do pravého vinglu 2:1. 34 – opět v akci Vach, míč končí v síti, praporek nahoře, ofsajd???. 36 – SS hostujících hráčů, odvrací obrana z MV, přímo na kopačku útočníka hostů 2:2.

51 – SA z první po lajně na DJ, zatažení do 16, střela RK. RK zahrával SA, přetažený míč vrací do 16 Svoboda, hlavou přesně zakončil Holomek 3:2. 53 – střela útočníka hostů z dobré pozice nad. 68 – DJ střílí z 20 m, brankář vyráží před dobíhajícího SA, dorážka do brankáře. 70 – střídající Kubásek po uklouznutí obránce v dobré pozici, sražená střela na AV. 72 – kolmice mezi obránci Hájka na SA, sám proti brankáři, střela po zemi, brankář vykopává nohou. 88 – poslední šance hostů končí střelou z MV vysoko nad.

Závěr: Včera jsme dali zapomenout na Adamov, naši borci, i když to zdaleka nebyl výkon jako s Bořitovem, dokázali Na mlýniskách porazit, v této sezóně velmi dobré okresní B. I v 6. utkání doma držíme neporazitelnost, stále je však co zlepšovat venku, potvrdit dobrou formu můžeme již příští neděli v Drnovicích a také na závěr v Cetkovicích. Do konce podzimu chybí 3 zápasy a ňáký body se pro jaro jistě mohou hodit.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Svoboda, Veselý. – Holomek, Dovrtěl J.,Schuch A. (Sáňka J.), Hájek M.  – Vach, Schuch O. (Kubásek)

 

Branky: Pijáček, Vach, Holomek                       Nahrávky: Vach, Hájek, Svoboda

 

Vavřinec - SKD B 1:3 (1:1)

 

Hrazděra – Štoudek, Hájek P.( Pokorný), Karandyszewsky, Kobza– Vach Z.,Trubák, Hájek T., Zvejška - Dvořák, Aujeský

 

Branky: Trubák 2, Dvořák

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář