Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Bořitov 4:3 (1:3)

31. 10. 2021

SKD - Bořitov 4:3 (1:3)

 

Rozhodčí: Roučka – Sehnal, Švancara

Úvod: Předehrávka jarního kola přivedla  Na Mlýniska mužstvo zpoza Záhoří – Bořitov. Po velmi dobrém výkonu jsme oplatili hostům porážku z podzimu a ziskem 3 bodů jsme si zajistili klidnou zimní přestávku. Začátek patřil našim borcům, jedna chyba, 0:1, stále jsme byli aktivní, šance přišly, bohužel místo 3:1, končí poločas 1:3.

Druhý poločas jsme hosty jasně přehráli(došli hostům fyzické síly??? Věkový průměr by tomu odpovídal), bojovností jsme šli štěstí naproti a když jsme přidali i kvalitní hru na míči, nebylo o zisku 3 bodů a prvním vítězství v odvetných zápasech nejmenších pochyb.

Jak šly minuty: 2 – Hájek M. do leva na Daňka J., místo střely zkoušel kličku, bez úspěchu. 3 – útok hostů končí střelou nad. 5 – Vach prodloužil na Dvořáka, odvážný průnik do 16 končí RK. 6 – Dovrtěl R. přihrával opět na Daňka, akce končí opět RK. 9 – Pijáček nedokázal míč odhlavičkovat mimo vápno, střela hostujícího útočníka 0:1. 14 – jasné stažení za dres Vacha v 16, píšťalka mlčí!!!!16 – tutovka hostů, klička jedna, druhá, Čahoun tygří skok a je po šanci. 16 – SS z 18m po faulu na Vacha, střela Hájka tečovaná zdí = RK. 20 – Dvořák prodloužil na Schucha, křižná přihrávka přes celou 16 na Vacha, zakončoval úplně sám slabou střelou do gólmana????? 26 – konečně vyrovnání, tečovaný centr Daňka zakončuje přesnou hlavičkou Dvořák 1:1. 30 – nepřesná rozehrávka uvnitř naší 16 1:2. 35 – Hájek přesnou uličkou našel Vacha, jeho obhození brankáře vystihl obránce, míč vykopl z brankové čáry. 45 – RK hostů končí přesným centrem na volného útočníka 1:3.

II. poločas – 50 – SS po faulu na Daňka, přesným zakončením se předvedl Dovrtěl R. 2:3. 58 – útok na pravé straně, míč si vyměnil Hájek se Schuchem A., nahrávka na Dvořáka 3:3. 87 – vynikající zákrok NBOP proti zcela osamocenému útočníkovi nás drží stále ve hře o 3 body. 90 – AV Maňouška na Dovrtěla J., který si pohrál s obranou hostů a z těžkého úhlu střílí rozhodující branku 4:3.

Závěr: Znovu jsme se přesvědčili, že fotbal se hraje 90 minut, i manko 2 branek se dá dotáhnout a zápas dovést do vítězného konce. Mužstvo ukázalo svoji morální sílu a s podporou domácích fanoušků může vzhlížet ke světlým zítřkům. Přes zimní přestávku kvalitně potrénuje a všichni věří, že na jaře zamíchá s pořadím v tabulce OP.

Sestava:

Podloucký – Maňoušek, Pijáček, Veselý,Aujeský (Hájek P.) – Schuch A.,Dovrtěl R.,Hájek M. (Schuch O.),Daněk J.(Dovrtěl J.) – Dvořák, Vach

 

Branky: Dvořák 2, Dovrtěl R a J.

Asistence: Daněk J.2, Schuch A., Maňoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář