Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Bořitov 2:0 (0:0)

10. 10. 2022

SKD – Bořitov  2:0 (0:0)

 

Rozhodčí: Barák – Valenta, Brach

Úvod: Potom, že nedokážeme porazit mužstvo z popředí tabulky. V neděli jsme po výborném kolektivním výkonu porazili vedoucí team a stále jsme na dohled předních příček. Derby utkání jsme dokázali uhrát taky srdíčkem Daglasu, ne pro každého hostujícího hráče šlo o derby mač. Bořitov opět po letech postavil dobré mužstvo s cílem postoupit, Na mlýniskách však nejlepší útok narazil na nejlepší obranu a zvlhl mu střelecký prach.

Jak šly minuty: 1 – DJ přesně na SA, v 16 místo nahrávky zvolil kličku a bylo po šanci. 7 – v první útočné akci i hosté, Čahoun na místě. 11 – naše SS z 18m, střela Hájka do zdi, je z toho 1RK. 18 – centr hostů z pravé strany do 16, míč poskakoval v MV, akce končí RK. 23 – opět naše SS po ruce hostujícího obránce (ČK?? Pouze ŽK) Pijáček také nastřeluje zeď = RK. 32 – vysoký centr SO z pravé strany na zadní tyčku, hlavička Svobody, na brankové čáře chytá brankář. 33 – hostující útočník prudkou střelou po zemi orazítkoval naši pravou tyčku. 35 – DJ kličkuje v 16, je z toho opět pouze RK. 38 – kombinace na jeden dotek Hájek DJ, končí střelou do obránce. 42 – šanci hostů vyřešil za pomocí obránců NBOP. 45 – po faulu Maňouška v 16 následuje penalta, co na to Čahoun, s přehledem vyráží na RK, pro hosty trauma na celý zbytek utkání.

46 – z rozehrávky Hájek chtěl překvapit gólmana hostů, jen tak tak vytěsnil lob na RK. 55 – DJ si v 16 pohrál s obranou hostů, zpětná přihrávka nenašla naše útočníky. 56 – střela hostů z MV těsně vedle. 66 – DJ prodloužil hlavou nákop od Veselého na Hájka, z hranice 16 prostřelil hostujícího gólmana 1:0. 81 – po faulu na Hájka SS, sám faulovaný zatočil přesně míč z levé strany pod břevno 2:0. 90 – v poslední šanci, 100% hosté, z MV netrefí branku, neschopnost, nervozita????  

Závěr: Včera výborný výkon, na podzim zřejmě náš nejlepší. Dobrá hra v poli podpořená jistým brankářem, střelecká forma Hájka a hned je z toho utkání na které se dá dívat (i s přispěním soupeře). Jen neusnout na vavřínech a dobrou formu je potřeba potvrdit i venku, třeba hned za týden v Adamově.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Svoboda, Veselý. – Maňoušek (Sáňka J.), Dovrtěl J.,Schuch A., Hájek M.  – Holomek, Schuch O. (Sáňka A.)

 

Branky: Hájek M.2                                                               Nahrávky: DJ, Hájek M.

 

Olomučany - SKD B 4:1 (4:0)

 

Hrazděra – Štoudek, Hájek P., Aujeský, Kobza–Štrof,Trubák, Hájek T. (Schulze), Zvejška - Dvořák, Vladík

 

Branka: Vladík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

OP 2022/23

(Football expert, 10. 10. 2022 14:26)

Gratulace Doubravici