Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - B/L B 0:3 (0:0)

2. 10. 2023

SKD – Boskovice/Letovice B  0:3 (0:0)

 

Rozhodčí: Barák – Brach, Heger

Úvod: Utkání mužstev z horní poloviny tabulky slibovalo mnohé, hosté chtěli pokračovat na vítězné vlně, domácí potvrdit výhru z venku a ukázat fanouškům zlepšenou formu.

První poločas výsledkově i herně vyrovnaný, hrálo se hlavně mezi 2 16 bez vážnějšího ohrožení branky na jedné i druhé straně. S favoritem jsme drželi krok a místy jsme byli i častěji u míče. V min 2 jsme zahrávali 1RK, stejně jako další bez ohrožení branky. Průnik Vacha po přihrávce Jelínka zastavila pozorná obrana. V 9 min se dostali k RK i hosté, střela vysoko nad. Další náš RK po slibné akci Vach, SA. V 30 min prudký centr DR do 16 si srazil obránce málem do vlastní branky, míč končí těsně vedle=RK. 34 min jedna z mála šancí hostů končí střelou z dobré pozice nad. Kombinační akce na pravé straně, SO přesně na DR, centr do 16 na Vacha, střela z voleje, brankář pozorný.

Druhý poločas zahájil Vach, v 16 se otočil kolem obránce, střela bohužel nad bránu. V 54 min naše vynikající šance, po průniku do 16 nahrával Jelínek přes celou branku na Vacha, střelu vykopává z brankové čáry obránce. Pokus Vacha z 30m o přehození gólmana končí opět pouze RK. V 63 se prosazují poprvé hosté, rychlý útok po pravé straně, centr do MV, dorážka, Čahoun bez šance 0:1. Ve snaze vyrovnat jsme udělali několik hrubek, které hosté potrestali a v závěru odskočili na konečných 0:3.

Závěr: Tentokrát bez bodu i vstřelené branky, dobrý dojem z utkání zkazil nepovedený závěr. Hosté potvrdili roli favorita, naši se však přesvědčili, že mají na to hrát v horní polovině tabulky. Za týden nás čeká derby zápas s Bořitovem, přijede další aspirant na postup, pokud předvedeme podobný výkon jako proti B/L nejsme bez šance (jestli tedy ovšem dokážeme vstřelit nějakou tu branku). V neděli opět sraz Na mlýniskách.

Sestava:

Podloucký – Stejskal P., Pijáček, Veselý, Schuch O. (Sáňka J.) – Aujeský (Vach Z.), Jelínek, Schuch A., Dvořák – Dovrtěl R., Vach T.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rozpis

(anonym, 6. 10. 2023 14:24)

proc zde neni rozpis vsech vasich mustev

Re: rozpis

(Znalec, 7. 10. 2023 20:09)

Taky sbíráš rozpisy?