Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Adamov 3:2 (0:1)

30. 5. 2022

SKD - Adamov  3:2 (0:1)

 

Rozhodčí: Sehnal – Benke, Suchý

Úvod: V neděli Na mlýniskách hosté z Adamova potvrdili dobrou jarní formu, pokud jim síly stačily, byli okamžiky, kdy byli i lepší. Dojeli však na vlastní tempo v první půlce, druhou jim síly scházely. Naši borci trpělivou hrou, zlepšenou produktivitou a lepší fyzickou připraveností nakonec utkání dovedli do vítězného konce.

Jak šly minuty:2 – dlouhý nákop brankáře z vlastní 16 dopadl před naši 16 obránci na záda, odražený míč, střela k tyči po zemi 0:1. 18 – přihrávka Maňouška na DJ, střela do brankáře. 21 – rychlý útok hostů zastavuje Čahoun, je z toho v pořadí již 3 RK. 28 – střela útočníka hostů z 18m, Čahoun na místě. 31 – výkop Čahouna zpracoval DJ, kličky v 16, zakončení na dlouhou nohu, je z toho RK. 44 – DJ na Hájka, centr z pravé strany na zadní tyčku, SO nestačil zakončit. 45 – série AV a RK, tlak na bránu, bez výsledku.

47 – útok hostů po pravé straně, centr do 16, střela k opačné tyčce 0:2. 64 – centr Maňouška odvrátila hostující obrana na hranici 16, nekrytý SA střelou z voleje snižuje na 1:2. 71 – kombinační akce bratrů D, DR na DJ, střela z výborné pozice do brankáře, RK (T). 75 – RK zahrával DR přesně na hlavu Hájka, z brankové čáry vykopával míč hostující obránce. 76 – nejpovedenější akce utkání: Hájek na levé straně pod sebe na Pijáčka, zatočený centr do 16, náběh Daňka, střela z první 2:2. 84 – další ze skvělých zákroků předvedl Čahoun, zakončení hlavou v malém vápně, reflexivně vyráží a drží výsledek 2:2. 90 – DJ přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Maňouška, náběh do 16, střela podél brankáře 3:2.

Závěr: Pro naše hráče těžké KO na začátku obou poločasů. V prvním jsme se z toho nedokázali dostat, druhá půlka byla z naší strany o něčem jiném. Hráči zabrali, postupně tlak zvyšovali a výsledkem byli 3 krásné branky v síti Adamova. Po sobotě 8, jsme se vrátili na 7 místo, které budeme hájit příští týden v Olešnici.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček,Veselý, Holomek –Maňoušek, Daněk J., Hájek M., Schuch A – Dovrtěl J.,Schuch O.(Dovrtěl R.)

B: SA, Daněk a Maňoušek                                       A: Maňoušek, Pijáček a DJ

 

SKD B – Jedovnice B 5:0 (1:0)

 

Hrazděra – Hepp, Hájek P., Kobza, Sáňka A. – Zvejška, Aujeský, Sehnal, Štoudek – Trubák, Schulze     

Střídající: Tenora, Vach Z., Beránek, Kristýn, Beránek           Branka: Sehnal 3, Aujeský 2       

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář