Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Adamov 2:1 (1:1)

29. 5. 2023

SKD - Adamov 2:1 (1:1)


 

Rozhodčí: Pivoda Heger, Brach


 

Úvod: Úvod utkání byl nervózní, šance se střídaly na obou stranách. Důležitá byla rychlá odpověď na vedoucí gól. V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, v druhém bylo otázkou času, kdy vsítíme vedoucí branku, povedla se nám SS v podobě RK. Závěr jsme si pohlídali a soupeře do žádné šance již nepustili.

Jak šly minuty: 6 – první střela utkání pro hosty, těsně vedle. 8 – SS zahrávají hosté, dlouhý nákop z poloviny do 16, chyba ve středu obrany, prohráváme 0:1. 11 – Trubák přenesl míč na pravou stranu, Daněk přesně odcentroval do vápna, SA zakončil přesně 1:1. 14 – opět v akci SA, sražená střela končí AV. 21 – v šanci opět hosté, obrana tentokrát nezaváhala. 22 – SA centroval na pravou stranu, Daněk z voleje těsně minul. 24 – AV Daňka do MV, hlavička SA, dorážka, je z toho pouze odkop od brány. 29 – v další šanci Adamov, Čahoun byl pozorný. 30 – kombinaci po ose Hájek, Vach, SA. zakončoval SA, bohužel nepřesně. 30 – náš první RK zahrával Daněk, bez zakončení. 38 – první RK zahrává i Adamov. 44 – přesný centr na Hájka do 16, hlavička, brankář vyráží, dorážka SA končí vedle. 45 – SA zprava do MV, Hájek z voleje trefil brankáře, je z toho pouze další RK.

47 – druhý poločas začíná RK pro hosty. 50 – kombinační akce na levé straně, Vach na Trubáka, přihrávka před bránu na SA, ze 3 m netrefil bránu, další z tutovek. 60 – přesně našel Hájek rozběhnutého Daňka, střela vyražená brankářem na další RK. 72 – naše série RK, poslední zahrával SA přesně na hlavu střídajícího Dvořáka 2:1. 83 – v poslední šanci utkání v dobré střelecké pozici trefil Vach spoluhráče.

Závěr: Nebyl to nějak pohledný zápas, důležitost utkání nám svazovala nohy, dokázali jsme však být mentálně silnější než soupeř a urvat tolik potřebnou výhru. Vítězství a potřebné 3 body nám přinesou klid do závěrečných utkání. Do konce soutěže zbývají 2 kola a cíl v podobě 7 místa v tabulce je na dohled.

Sestava:

Podloucký – Tomek (Dvořák), Veselý, Maňoušek, Pijáček. – Holomek, Hájek M., Daněk J., Schuch A (Vach Z.) - Trubák, Vach.

 

Branky: SA, Dvořák Asistence: Daněk J., SA

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář