Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skalice - SKD 0:5 (0:1)

29. 8. 2022

Skalice - SKD 0:5 (0:1)

 

Rozhodčí: Jalový – Odehnal, Roučka

Úvod: Derby ve Skalici na podmáčeném terénu jsme zvládli na výbornou. Stejně jako v minulém domácím utkání proti S pracovalo mužstvo kolektivně, dařilo se střelecky a opět se prosadil DJ, autor hattricku. Od prvních minut bylo jasné, kdo jde za vítězstvím a kdo bude tahat za kratší provaz. Utkání se zlomilo za stavu 0:2, kdy Čahoun předvedl proč je NBOP (za celý zápas minimum možností se ukázat, když bylo potřeba, byl na místě), 100% šanci domácí zahodili a to je dostalo definitivně do kolen.

Jak šly minuty: 2 – SS z poloviny, Veselý našel v MV Hájka M. hlavička těsně vedle pravé tyče. 16 – první střela domácích na bránu, Čahoun pozorný. 21 – Stejskal zleva přenesl hru na SA, akce pokračoval k DJ, místo střely zvolil přihrávku, kterou zblokoval obránce, následná střela vedle. 23 – Hájek M. přesně na SA, střela, brankář vyráží na RK (1). 26 – Vach uvolnil DJ, který byl v 16 sražen, penaltu s přehledem proměnil Hájek M 0:1. 28 – DJ v souboji obral obránce o míč, v 16 místo přihrávky zvolil střelu, těsně vedle. 35 – po naší SS, domácí brankář rychle rozehrál, střelu v 16 zblokovala obrana. 38 – SS Pijáčka zprava v MV opět hlavičkoval Hájek M., brankář vyráží, hlavou do tyčky, střídání.

50 – po AV SA střela v 16 DJ, levá tyčka. 52 – Hájek M přihrávka na Vacha, střelu směřující do branky dorazil SA 0:2. 55 – faul na pronikajícího Hájka M., následnou penaltu Vach zahodil. 56 – domácí útočník, sólo na Čahouna, vyběhnutí, jistý zákrok nohou, rozhodující okamžik zápasu. 57 – Hájek M. rozehrál na SA, vedení míče do 16, nahrávka pod sebe na DJ, střela k tyči 0:3. 61 – Holomek místo střely nahrával na DJ, housle obránci, střela 0:4. 69 – SA přihrával Maňouškovi, ten posunul DJ, přesné zakončení 0:5 (za 12 min čistý hattrick!!!!). 73 – střídání rozhodčích, hlavní zranění, odkulhal na lajnu, asistent Odehnal s přehledem zápas dopískal.

Závěr: Vstup do nového ročníku nad očekávání, po dvou utkáních s SS máme 6 bodů, jedno čisté konto a 10 vstřelených branek (1 obdržená). Skalice tentokrát nepotvrdila roli favorita, proti utkání na jaře u nás byla stínem mužstva. Na druhou stranu hraješ tak, jak ti dovolí soupeř a my jsme domácím nepovolili takřka nic. Jistá obrana, kvalitní záloha a útok V a DJ velmi produktivní. V dalším kole nás doma prověří nepříjemné Jedovnice, pokud navážeme na výkon ze Skalice, nemám o výsledek strach.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Svoboda. – Maňoušek, Hájek M. Holomek. (Daněk M.),Schuch A.,  – Dovrtěl J., Vach

 

B: DJ 3, Hájek M., Schuch A.                                 A: Maňoušek, DJ, Vach, Holomek, SA

 

 

 

 

Sloup – SKD B 4:3 (1:1)

 

Hubený – Trubák (Hepp), Hájek P., Kobza, Vach Z. – Pokorný, Aujeský, Schuch A., Dovrtěl J. – Vladík, Dvořák

 

Branky: DJ 2, vlastní

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář