Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudice - SKD 2:1 (1:0)

21. 8. 2021

Rudice – SKD 2:1 (1:0)

Rozhodčí: Reschovský – Jalový, Stloukal

Do třetice se nám 6 branek vstřelit nepodařilo, po dvou výhrách odcházíme poprvé na podzim poraženi. Bitva to však byla, ne příliš pohledná a ne s dobrým výsledkem pro naše barvy. V nezvyklém čase, před početnou diváckou kulisou ( hodně fans i z Daglasu) se hrálo o špici OP, šťastnější byli na konci utkání domácí, kteří z minima dokázali vytěžit maximum. Nás musí mrzet hlavně nevyužité šance z prvního poločasu a kdyby došlo na známé „roh půl gólu nebo 3 rohy penalta“ nemohli bychom odjíždět s prázdnou. Jenže žádné kdyby neplatí.

Jak šly minuty: 4 – po našem RK vracel míč do 16 na zadní tyčku Daněk, zcela volný Svoboda při zakončení hlavou zklamal. 12 – k odraženému míči se na hranici 16 dostal Dovrtěl R., střela končí vysoko nad. 26 – po faulu na Maňouška SS Dovrtěla zleva, centr do 16, obrana domácích byla na místě. 29 – Holomek přesně na Dovrtěla R., který předal míč doprava na Daňka, jeho centr v jasné pozici nedokázal přesně hlavou zakončit Schuch A. 32- první střela domácích na bránu, Čahoun vyráží k volnému domácímu útočníkovi, který po zemi, pod tělem našeho obránce střelou k tyči překvapil brankáře 1:0. 38 – první RK pro domácí končí střelou z hranice 16 do našeho obránce, následuje další RK. 44 – SS po faulu na Vacha, střela Pijáčka ze 20 m se od zdi odráží na další RK. Po RK závar v domácí 16, Stejskal nastřeluje obránce a je z toho pouze další RK. Z RK opět v akci Stejskal, tentokrát hlavou, v jasné pozici netrefuje branku. 45 – opět SS po faulu na Vacha, Pijaček centruje do vápna, obrana s obtížemi odvrací na další RK, který Daněk pokazil a tím končí 1. Poločas. Domácí byli produktivní, z jedné gólovky střílí vedoucí branku, naši z několika nadějných šancí vytěžili pouze několik RK, bez přesného zakončení. Více času na míči, neznamená zatím zisk bodů.

49 – Vach obloučkem do vápna na Schucha A. v souboji s obráncem zahrál domácí bek rukou, následující PK Vach s přehledem proměnil 1:1. 51 – střela domácího útočníka v 16 končí naštěstí vedle. 52 – Pijáček přesně dlouhým míčem oslovil Schucha A., po souboji v 16 končí balón za lajnou, opět RK. 55 – další RK domácích. 58 – opět Pijáček přesný míč, tentokrát doprava na Daňka, místo přihrávky na Vacha zvolil střelu, končí nad brankou. 70 – po autovém vhazování do 16 domácích následuje další RK. 73 – jasnou tutovku domácích likviduje včasným vyběhnutím Čahoun. 75 -  útok domácích po pravé straně, přízemní centr do malého vápna, střela domácího útočníka 2:1. 80 – vynikající zákrok Čahouna, střelu po zemi z 10m vyškrábl konečky prstů na RK. 88 – další náš RK, opět bez přesného zakončení. 90 – centr Dovrtěla R. na bratra končí nepřesnou hlavičkou.

Závěr: z utkání, které mělo skončit remízou se musíme poučit a v následujícím zápase, doma s Olomučany navázat na vítěznou šňůru. 

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Holomek, Svoboda – Daněk J. Dovrtěl J., Dovrtěl R., Maňoušek – Schuch A.,Vach T.

Střídali: Pokorný, Hájek P.

Branka: Vach

Asistence: Schuch A.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář