Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rudice - SKD 13. 4. 2019 15:30 hod

12. 4. 2019

Nominace:

Podloucký, Hájek P., Pijáček, Daněk J., Veselý, Hubený, Dovrtěl, Sáňka Jak., Sáňka A., Schuch A., Prokop L., Trubák, Aujeský, Maňoušek

Sraz v kabinách 14:15, odjezd 14:25

Auta: Aujeský, Sáňka M., Daněk, Maňoušek, Dovrtěl

 

Rudice - SKD 2:0 (2:1)

Na půdě prvního mužstva OP jsme chtěli zopakovat výkon z minulého kola, domácí jsme se chystali zaskočit kvalitním presinkem, rychlým přechodem do útoku a hlavně překvapit zodpovědným přístupem všech hráčů k utkání. Celkem se nám dařilo plnit stanovenou taktiku a  mohu konstatovat, že úplně zbytečně jsme ztratili tři body, když v poli jsme byli více než vyrovnaným soupeřem, svůj stín se nám však nepodařilo překročit. Co je platná vyrovnaná hra, když v koncovce se nám vůbec nedaří a marně dál pokračuje hledání střelce a de facto i nějakého toho asistenta, který svojí kreativitou připraví nějaké ty brankové příležitosti.

První poločas se hrál vyrovnaný zápas, našim se podařilo navázat na domácí výkon s Bozakem a Rudici jsme chvílemi přehrávali, dokonce jsme měli míč většinu prvního poločasu pod kontrolou. Výsledkem však byla 0 v počtu střel na bránu, dva RK a jedna SS. Naše nadějné akce: v minutě 28 Schuch A. nezpracoval v nadějné pozici neposedný míč a v minutě 38 si nerozuměli ve vápně Schuch A. s Daňkem.V 25. min po zbytečné ztrátě na polovině, následoval RK pro domácí, míč mohl do bezpečí odkopnout Pijáček i Veselý, ale nepodařilo se. Hlavičkový souboj na hranici šestnáctky vyhrál náš ex Tomek, balón propadl k domácímu útočníkovi, který zakončil ranou přesně k tyči.  Domácí svoji jedinou šanci dokázali proměnit ve vedoucí gól a proto odcházeli do kabin celkem nezaslouženě s jednobrankovým vedením.

I v druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas, naše snaha o vyrovnání však končila nepřesnou koncovkou a když už se nám podařilo trefit bránu, byl na místě kvalitní gólman domácích (na svém postu zřejmě druhý BOP). Za zmínku stojí akce: Trubák 2x do brankáře, Maňoušek také pouze brankář, Daněk i Pijáček mimo. Nadějné sólo zakončil Schuch A. výkřikem k hlavnímu rozhodčímu: "tak to pískni ty moulo", výsledkem byla ČK a bylo vymalováno. Dohrávali jsme v 10, stále jsme se snažili o vyrovnání, sil však ubývalo, v závěru domácí udeřili , běžela 87 min., z levé strany do rozhozené obrany, nahrávka pod sebe, střela a gól.

Jarní úvodní kola připomínají začátek podzimu, kdy jsme za 5 kol získali 1 bod. Zatím jsou za námi kola tři a pro překonání nelichotivého rekordu nám zbývají 2 kola. Věřím, že budeme úspěšnější podzimu, což potvrdíme v neděli v domácím souboji Na mlýniskách proti Drnovicím.

Podloucký - Sáňka A. (Sáňka Ja.), Veselý, Hubený, Hájek - Daněk, Aujeský, Dovrtěl (Trubák), Maňoušek (Prokop) - Pijáček, Schuch A.

 

Vísky B - SKD B 1:3 (0:1)

Hrazděra - Štoudek, Ruta. Hájek, Sáňka Ja.,- Trnečka, Zvejška, Malach R., Prokiop L., - Schulze, Sáňka J.

Střídající: Sehnal. Beránek. Sáňka M.

Branky: Zvejška, Malach a Sehnal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář