Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ročník 2022/23 - 31. start do OP

26. 7. 2022

Ve čtvrtek 28. 7. 2022 hrajeme ve Vavřinci - 1. kolo okresního poháru. Výkop v 18 hod našeho času.

Rozhodly pokutové kopy.

V prvním poločase jsme byli aktivnější do 20 min. Výsledkem byl gól  Vacha T., škoda dalších nevyužitých šancí - znovu Vach, několikrát Schuch A., po rohu Svoboda i střela Pijáčka měla gólové parametry. Od 20 min se probudili i domácí, hra se vyrovnala a do poločasu i skóre, kdy po odraženém, tečovaném míči se dostal k zakončení volný hráč domácích a střelou po zemi nedal Čahounovi šanci. 

V druhém poločase jsme konečně začali proměňovat šance a po brankách DJ jsme šli do 2 brankového vedení. A přišly další šance, hlavička těsně vedle, střela do tyče - nic. Domácí vycítili šanci, vrhli všechny síly do útoku a naše borce v koncovce dokonale zaskočili. V poslední minutě vyrovnali a v penaltové ruletě byli šťastnější.

Sestava:

Podloucký - SO, Veselý, Stejskal, Svoboda - SA, Pijáček, DR, Maňoušek - DJ, Vach

Střídající: Aujeský, Sáňka J., Kobza.

Branky: Vach - 8 min, DJ - 68 a 82 min

Soupeř na příští víkend se hledá.

Olomučany - SKD

Druhý a zároveň poslední pouťák nás zavedl do  Olomučan, domácí sestoupili z OP a budou hrát s našim B III. třídu. Hrálo se za příznivého počasí na velmi kvalitní trávě, to je z pozitiv asi vše. Domácí se snažili, naši byli častěji u míče, bohužel šance jsme zahazovali jak na běžícím pásu.

První poločas: 10 min - DR sám před bránou - vedle, 15 min - Svoboda, střela z 16 - tyčka. Ve 20 min z jediné šance po RK se radovali domácí 1:0. 22 min - Dvořák, to se nedalo nedat - vedle. 25 min - uvolnění Dvořáka v 16 po centru Hájka M., přihrávka na SO 1:1. 30 min po RK odražený míč vracel z 20 m Hájek M. - břevno. 35 min prudká střela DR z hranice 16 - bohužel přímo do brankáře. 43 min - domácí brankář našel přesnou přihrávkou DR - 1:2.

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, domácí se dvakrát trefili a šli do vedení 3:2. My opět nic - 2x břevno, v 75 min tutovka Hájek M. - střela do brankáře. 76 min v akci Čahoun - nezaváhal. 79 min - přesným pasem vybídl Veselý ke skórování Svobodu - sólo zakončil přesně 3:3. Konec.

Co nám přátelák ukázal? Otázka pro trenéra a celý realizační tým.

Příští víkend začínají soutěže OP i III. třída, první kolo utkání s Cetkovicemi je přeloženo (asi dobrý tah), B zajíždí k prvnímu utkání do Ostrova u M.

Sestava:

Podloucký - Pijáček, Veselý, Stejskal, Svoboda - SO, Hájek M, DR, Maňoušek - Holomek, Dvořák

Střídající: Kobza, Pokorný

Branky: SO, DR, Svoboda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář