Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ráječko B - SKD 28. 4. 2019 16:45 hod

26. 4. 2019

 

Nominace:

Podloucký, Hájek P., Pijáček, Daněk J., Veselý, Hubený, Dovrtěl, Sáňka Jak., Sáňka A., Schuch O., Holomek, Trubák, Aujeský, Maňoušek

Sraz: 15:55 u kabin

Auta: Hájek, Maňoušek, Dovrtěl, Daněk

 

Ráječko B - Doubravice 2:0 (0:0)

 

Rozhodčí: Lazar Martin - Marinč Lukáš, Malimánek Marek.

 

V neděli jsme v Ráječku předvedli nejlepší fotbalový výkon na jaře. Byli jsme po celé utkání více než vyrovnaným soupeřem domácím, kteří se strachovali o výsledek až do samotného závěru. Dařilo se nám odebírat čistě míče, zakládat rychlé i postupné útoky, vypracovat si šance, ale opět jsme doplatili na velkou nepřesnost při zakončení.

V úvodu utkání jsme zahrávali několik RK, hráli jsme aktivní celoplošný fotbal, stejně jako domácí a tak početní fanoušci sledovali od začátku na OP nadstandardní výkon obou mužstev. První velkou šanci měli domácí, když v 15 min nastřelili tyčku naší branky. Naše šance se začaly rodit na levé straně, kde se dobře rozehrál Trubák, několik jeho centrů však bylo nepřesných. Zprava se mu snažil vyrovnat Maňoušek, také jeho průniky však končily nepřesným zakončením. Uprostřed podávali kvalitní výkony Pijáček s Holomkem, soupeře jsme začali mírně přehrávat. Běžela 30 min., Dovrtěl odebral míč domácímu obránci, rychle postupoval k brance, před vápnem přihrál Schuchovi, který se pěkně uvolnil, ale trefil pouze tyčku (tutovka). V 35 min. přesně mezi obránce přihrál Trubák na Dovrtěla, který nedokázal přesně zakončit.

Druhý poločas začal pěkně zvostra. V 47. min postupoval sám domácí útočník na naši bránu a nedal. V 49 min. našel přesným pasem Daněk v malém vápně Dovrtěla, jeho slabou střelu domácí brankář kryl (tutovka).  Potom se hra uklidnila (co se týká šancí), ale hrálo se pořád ve vysokém tempu. Až přišla smolná 67 min., Hubený zahrával hlavou malou domů, kterou vystihl domácí útočník a s přehledem zakončil. Ve zbývajícím čase jsme se snažili vyrovnat, šance postupně měli: Schuch, Pijáček, Hubený, Holomek, bez výsledku. Největší zahodil v 83 min Hubený, který se dostal k odraženému míči a ve skluzu netrefil prázdnou branku. V poslední minutě při našem závěrečném náporu se domácím povedlo přečíslení a stanovili tak konečný výsledek 2:0. V druhém poločase se také vytáhl NBOP Čahoun, dokázal zmařit několik dobrých šancí domácích, škoda, že jsme se nedokázali prosadit v útoku.

Výkon chvalitebný, výsledek nedostatečný, takové by mohlo být závěrečné hodnocení. Důležité bude, abychom i doma předvedli kvalitní výkon, potom body jistě přijdou a hodnocení bude: Výkon chvalitebný, výsledek výborný.

Podloucký – Hájek, Hubený, Veselý, Daněk – Trubák, Pijáček, Holomek, Maňoušek – Dovrtěl (Saňka Ja.,), Schuch O.

Voděrady – SKD B 6:1 (4:1)

Hrazděra – Štoudek, Vach, Zvejška, Kristýn – Musil, Tenora, Malach R., Prokop L. – Schulze, Sáňka J.     Střídající: Sáňka M., Kobza, Beránek, Trnečka

Branka: Sáňka M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář