Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ráječko B - SKD 0:1 (0:0)

16. 8. 2020

Sobota 15. 8. 2020 17:00

Ráječko B - Doubravice 0:1 (0:0)

 

Rozhodčí: Zobal Radim - Stloukal Zbyněk, Pelíšek Patrik.

 

Domácí se přesvědčili , že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, zapomenut byl náš ustrašený výkon z pohárového utkání, včera se hrál úplně jiný fotbal, podle jiného scénáře.

Ráječko se snažilo nás rozhodit ještě před zahájením, hrálo se na umělé trávě v BK (hřiště v Ráječku pod vodou????? V čase konání nebyla na hřišti ani kapka!!!!!), začátek se posunoval až o 30 min. Nic naplat, naši se nenechali rozhodit a od úvodních minut hráli zodpovědně a takticky velmi dobře. Ráječko podalo také velmi dobrý výkon a tak diváci (početná kolonie z Daglasu) sledovali pohledné utkání nad rámec OP. Potěšující je, že jsme vydrželi fyzicky po celý zápas a v závěru dokázali rozhodnout. Domácí si vytvářeli více šancí, ovšem obranná činnost našich byla příkladná a proto se naplnilo známé: nedáš, dostaneš.

Jak šly minuty:

12 – první šance domácích, končí střelou do zformované obrany

14 – Maňoušek našel dlouhým míčem Schucha A., souboj s brankářem, míč končí v zámezí

18 – opět v šanci domácí útočník, Čahoun na místě

25 – naše největší šance 1. půle: SS zahrával Daněk J. do 16, kde nejdříve nedoskočil volný Pijáček a za ním stojící volný Svoboda nedokázal uklidit míč za záda brankáře

30 – střílený centr domácích zprava, naštěstí útočník v 16 na míč nedosáhl

52 – v jasné gólovce domácích zasáhl skvěle Čahoun, míč vyrazil na tyčku a následoval RK

55 – střídání domácích, nastupuje Sehnal M. a zřejmě příliš přemotivovaný vlítl do utkání jako neřízená střela. Již první souboj končí hrubým faulem, bez ŽK??? Jedno sólo mu zneškodnil Čahoun a při druhém, kdy normální útočník nadskočí, do Čahouna bezohledně zajel, došlo ke zranění a k následnému střídání. Výkon domácího hráč No comment

57 – střelu ze střední vzdálenosti vyráží Čahoun nad břevno, další RK

70 – střela Dovrtěla těsně vedle

75 – zmíněné první sólo domácího hráče a vynikající NBOP

80 – Daněk J. zprava zakončoval těsně nad bránu

85 – zranění Čahouna, kdy se vrhl neohroženě pod nohy za cenu vlastního zranění

90 – rychlý protiútok na levé straně, Dovrtěl obešel obránce, přenesl hru na pravou stranu, kde si volný Schuch A. zpracoval míč a chladnokrevně zakončil 0:1

Sestava:

Podloucký (Daněk M.) – Hájek P. (Sáňka A.), Veselý, Pijáček, Svoboda – Daněk J.(Pokorný), Hájek M., Holomek (Aujeský), Maňoušek – Schuch A., Schuch O (Dovrtěl)

Branka: Schuch A.        Asistence: Dovrtěl

Závěr:

Kdo čekal, že budeme mít po dvou kolech 6 bodů? Zpátky na zem, poctivě trénovat, za týden doma Na mlýniskách nás čeká nebezpečný nováček z Knínic a další boj o 3 body.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

chvála komentáře

(sansnomF, 17. 8. 2020 22:25)

Autora článku jsem dříve kritizoval, nazýval ho Hájkem z Libočan. Dnes si jeho, byť slohově i mluvnicky ne zcela dokonalé články rád přečtu. Který jiný oddíl v této soutěži má den po odehraném zápase podrobný referát? Názory, které mi nesedí, si přeberu, ale před jeho aktivitou smekám. Doufám, že se nenechá otrávit výpady těch, co jen kritizují.

NBOP ČAHOUN :D :D :D :D :D :D

(Vemínka z Doubravice, 16. 8. 2020 10:34)

Vy jste uplný jelita :D :D :D :D :D Ráječko jasně lepší a Čahoun NBOP :D :D :D ::D

Re: NBOP ČAHOUN :D :D :D :D :D :D

(Znalec, 16. 8. 2020 13:12)

Fotbal není krasobruslení, ve fotbale rozhodují góly,ne nějaké subjektivní lepší,NBOP je už navždy to se už měnit nebude s tím se smiř.

Talent

(Objektivni clovek, 16. 8. 2020 11:02)

Krasne a pravdive shrnute. Jen tak dal autore, jsi reportersky talent. Palec hore ;-)