Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravné utkání - podzim 2019

29. 7. 2019

Ostrov u Macochy - SKD 2:2 (0:0)

První přípravný zápas pod novým trenérem sehráli naši borci na půdě účastníka III. třídy. Bylo to pohárové utkání a proto výhra slibovala další utkání s kvalitním soupeřem.

Stejně jako v minulých letech se nám však nepodařilo dostat se přes první kolo a cesta pohárem tak pro nás skončila velmi brzy.

Vyrovnané utkání rozhodla naše nekázeň v závěru utkání, kdy se naši hráči nechali zaskočit některými výroky HR a nedokázali udržet vedení. O postupu tedy rozhodovaly PK , v nich byli šťastnější domácí a proto se mohou těšit na soupeře ve druhém kole.

Sestava:

Podloucký - Hubený, Veselý, Sáňka A., Hájek P. (Sáňka J.) - Daněk M. (Dovrtěl), Daněk J., Maňoušek, Holomek - Schuch O., Schuch A.

Branky: Dovrtěl 2

 

Po pohárovém utkání v Ostrově jsem požádal o krátký rozhovor nového trenéra Dušana Tenory a vedoucího mužstva Radka Alexy.

1.         Jaké jsou Vaše hlavní úkoly před novou sezónou?

DT: Celkově přebudovat herní styl mužstva. Předchůdce kladl důraz na dlouhé míče a sklepávání pod sebe, doleva nebo doprava podle soupeře. Já bych chtěl mužstvu naordinovat kombinační fotbal, důrazný presink, rychlý přechod do útoku s přesným zakončením, samozřejmě vzadu hrát na nulu. A také nesmím zapomenout na známou bolest našich borců a tím je disciplína, disciplína a ještě jednou disciplína.

RA: No tak určitě, souhlas

2.         V jakém stavu jste mužstvo přebíral?

DT: Mužstvo mělo velké rezervy, jak ve fyzické kondici, tak i v taktice a herním myšlení. V krátké letní přestávce se nedají dělat zázraky, ale myslím, že jsem na tom s mužstvem zapracoval. Kádr máme kvalitní, ale ne vždy hráči dokázali odevzdat své maximum, mým úkolem bude dostat z hráčů 100% výkon v každém utkání.

RA: No tak určitě, souhlas.

3.         Máte výborem SKD stanovený cíl pro sezónu 2019/20

DT:     Výbor konečný cíl nestanovil, ale pro mě je jasnou prioritou vyhrát okresní přebor a vrátit SKD opět do krajských soutěží. Minulý trenér stavěl taktiku, hlavně se zachránit a když se bude dařit tak střed tabulky, já říkám, že důležité pro motivaci hráčů je mít cíle co nejvyšší a co může být víc než 1. místo a postup.

RA: No tak určitě, souhlas.

Přeji Vám ať se daří a klidné spaní VP.

 

Druhý přípravný zápas:

Sobota 3. 8. 2019 16:00

SKD - SLOUP

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář