Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostrov - SKD 2:3 (0:1)

24. 9. 2023

Ostrov - SKD 2:3 (0:1)


 

Rozhodčí: BurešNevřiva, Heger

Úvod: Domácí chtěli vybojovat 2 výhru v soutěži, naši napravit nepovedený zápas doma s Lipovcem. Hrálo se v sobotu na dobře připraveném hřišti, co do kvality povrchu, podobné našemu Na mlýniskách. Utkání rozdílných poločasů jsme nakonec zvládli, v závěru jsme dokázali výsledek otočit, odvážíme si důležité 3 body.

První poločas jsme měli utkání pod kontrolou, domácí pouze navyšovali počet RK, v 11 min zahrávali již 6, ovšem bez přesného zakončení. V 17 min. začala naše gólová akce u DR, na pravé straně, přesně do 16 na Vacha, prodloužení na Holomka, první střela sražená, opakovaná končí v síti 0:1. Do další naší útočné akce se zapojil na levé straně Pijáček, centr chytá brankář, jeho nepřesný výhoz vrací prudkou střelou z 30m DR těsně vedle. Pronikajícího SA středem hřiště zastavují domácí obránci, zahráváme 1RK, běží 21 min. V min 24 se do zakončení dostávají i domácí Čahoun pozorný. V zápětí likviduje 100% šanci domácího útočníka včasným vyběhnutím a skokem pod nohy. Naše SS v 33 min, po faulu na Dvořáka, povedená střela Pijáčká těsně vedle. V poslední akci domácí, střelu vyráží Čahoun na další RK.

Druhý poločas jsme začali velmi špatně, míč nás neposlouchal, domácí nás přitlačili a dokázali v min 65 a 67 otočit výsledek. Vypadalo to na druhou porážku v řadě, naši však zabojovali, dostali se z těžké defenzívy a přišlo i vyrovnání. Po faulu v 16 na Vacha T., zahrával sám faulovaný penaltu a srovnal skóre. Domácí šlapali vodu a naši vycítili šanci k zisku 3 bodů. Rozhodující akci založil dlouhým výkopem Čahoun, Vach prodloužil hlavou na SA, slalom v 16 zakončil prudkou střelou po zemi, opět si bereme vedení, běží 84 min. Závěrečné minuty jsme zvládli na výbornou a zaslouženě odvážíme z hřiště nováčka 3 body.

Závěr: Po domácím nezdaru, jsme zvládli těžké utkání na půdě nováčka soutěže, dokončili jsme tak sérii vítězných zápasů s nováčky OP. Jedna série skončila, druhá však pokračuje, již v 6 utkání v řadě jsme dokázali vsítit 3 branky. Do dalších utkání zlepšíme činnost obrannou a body do tabulky budou jistě přibývat. V polovině podzimu 13 bodů, postavení v horní polovině tabulky, dobrá práce. Již příští neděli přivítáme Na mlýniskách lídra OP, v utkání jistě nejsme favoritem, ale nedáme B/L B nic zadarmo.

Sestava:

Podloucký – Stejskal P., Pijáček, Veselý, Maňoušek – Holomek (Daněk J.), Jelínek, Schuch A., Dvořák (Vach Z.)– Dovrtěl R., Vach T.

 

B: Holomek, Vach T. , SA                                                                  A: Vach T.3

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kontakt

(Jakub, 25. 9. 2023 13:44)

Mohl bych prosím dostat kontakt na správce stránek?