Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olešnice - SKD 1:1 (1:0)

6. 6. 2022

Olešnice - SKD  1:1 (1:0)

 

Rozhodčí: Sehnal – Ille, Suchý

Úvod: Začátek utkání patřil domácím, v polovině poločasu, kdy se hra vyrovnala, po naší chybě, se dostali domácí do vedení. Zbytek poločasu byli domácí aktivnější a jak se později ukázalo přecenily svoje síly. Druhý poločas byl zcela v naší režii a je jenom škoda, že se nám nepodařilo proměnit vypracované šance ke vstřelení další branky.

Jak šly minuty:4 – 1RK pro domácí. 7 – Veselý přihrál DR, vedení míče na 16, střela těsně vedle. 14 – nepovedený odkop z naší 16, útočník domácích střílí vedle. 17 – Pijáček AV na DJ, střelu na bránu vyráží brankář na náš 1RK. 19 – hlavička Stejskala přesně na SA, souboj s obráncem vyhrál, střela těsně vedle. 20 – gólová radost domácích, tečovaná střela z levé strany končí v naší síti. 34 – Maňoušek zatáhl míč po levé straně, našel DJ, prudká střela bodlem přímo do brankáře. 38 – Daněk rychle rozehrál SS na DJ, prodloužil na bratra, střela z 10m vedle (T). 44 – 2x zakončoval DJ, dorážka končí RK .

54 – AV Daňka na DJ do 16, klička jedna, druhá, střela po zemi 1:1. 58 – sólo domácího útočníka, Čahoun skvěle zasáhl. 60 – DJ přihrál za obranu SA, sám proti brankáři, klička se nepovedla (T). 65 – v 16 padl po souboji s obráncem DR, rozhodčí nic. 74 – Holomek obloučkem na DJ, obešel obránce, místo střely z 8m po zemi, prudká vysoko nad (TT). 76 – a opět v akci DJ, jeho střelu s námahou vyráží brankář na RK. 83 – DR z pravé strany centruje do 16, hlavička osamoceného DJ končí nad bránou (T). 90 – v gólové šanci se objevil Daněk, chvíli zaváhal, střelu tečoval obránce, brankář chytá.

Závěr: Bod z venku se počítá, před zápasem bychom ho brali všemi 10. Jenže průběh utkání ukázal, že jsme měli zbytečný respekt, domácí druhý poločas zcela odpadli a pouze naše neschopnost proměňovat šance je zachránila před domácím propadákem. Boj o 7 místo pokračuje dál a v souboji na dálku s Bořitovem rozhodne poslední kolo. Zápas Na mlýniskách s Drnovicemi se hraje již v sobotu v 15 hod.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček,Veselý, Schuch O. – Holomek, Maňoušek, Daněk J., Dovrtěl R., Schuch A. (Sáňka J.) – Dovrtěl J.

B: DJ                                                                                      A: Daněk

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář