Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lipovec - SKD 2:1 (0:0)

9. 9. 2024

Lipovec – SKD  2 : 1 (0:0)

Rozhodčí: Reschovský – Sedlák, Brach

Úvod: V Lipovci hrajeme opět na hody, můžeme říct, již tradičně. Přijeli jsme s cílem překvapit, odvézt nějaké bodíky a taky přispět k slavnostní náladě. Plno diváků bylo zvědavo na výkon obou mužstev, jestli to bude taková třešnička na závěr hodů. Tak oslava fotbalu to nebyla v žádném případě, obě mužstva se předháněla v nepřesnostech a jen díky velké shodě náhod body zůstaly doma.

V 6 min po akci Maňoušek, SA zahráváme 1 RK, bez zakončení. V 9 min na centr do 16 nedosáhl domácí útočník. V 16 min SS zahrával Veselý, k odraženému míči se dostal SA, střela vysoko nad. První střela, kterou musel řešit brankář až v 25 min od domácího záložníka. Domácí 1RK zahrávají v 29 min. V 1. poločase šance žádná, někteří domácí diváci pospávají, stejně podobná byla i nálada na hřišti.

V 47 min dlouhý výkop Stejskala vyráží domácí brankář na další náš RK. V 65 min střídající útočník proběhl naší obranou, přesně zakončil 1:0. V 84 min předvedl vynikající zákrok Stejskal, z následného RK však domácí zvyšují na 2:0. Po našem posledním RK, faul na Svobodu, penalta, Vach bezpečně proměnil, snížil na konečných 2:1.

Závěr: Remízový zápas, bod byl blízko, bohužel jsme udělali 2 chyby v obraně a bylo rozhodnuto. Po 5. kolech bez bodu, zatím se nám příliš nedaří, další utkání jsou před námi a body určitě přinesou, třeba hned v neděli, kdy Na mlýniskách přivítáme Rudici.

Sestava: Stejskal Pa. – Daněk M., Maňoušek, Veselý, Schuch O.(Trubák) - Vach Z. (Aujeský),  Schuch A., Holomek (Pernica), Svoboda, Dvořák – Vach T.

 

Branka: Vach T.                                                            Asistence: Svoboda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář