Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letovice - SKD 3:6 (0:2)

9. 8. 2021

Letovice – SKD 3:6 (0:2)

Rozhodčí: Ropek – Kabát, Hnát

Po takovém utkání jde psaní komentáře samo. Titulek by mohl být třeba tento: NBO opět čaruje, skvělé představení nových hráčů Vacha a Dovrtěla, nádherná trefa Hájka M. z 20 metrů, jak lze lehce ztratit vedení 0:3, těžké KO soupeře v závěru, skvělý vstup do soutěže, šťastná ruka trenéra při střídání a tak bych mohl pokračovat.

V prvním utkání o body se představila řada nových hráčů. Na straně domácích se objevil v sestavě někdejší nejlepší hráč okresu Havlíček z Boskovic, na naší straně se ukázali Vach T., přišel z Olomučan a Dovrtěl J. z Rájce. V prvním poločase jsme měli míč častěji na kopačkách, domácí hrozili pouze ze SS a dlouhých nakopávaných míčů. My jsme šance využili 100%, domácí měli smůlu, že se rozchytal Čahoun.

2  – první střela na branku domácích Vach. 5  – zahráváme RK, odražený míč, který vrátil do 16 Maňoušek se dostal ke Svobodovi 0:1. 9  – první šance domácích, střela těsně vedle. 11 – Pijáček posílá dlouhý míč po lajně, domácí přesvědčeni, ze míč je za lajnou ztratili koncentraci a naši udeřili: Daněk, Hájek a na konci Vach T. 0:2. 26  – druhá šance domácích, střelu z malého vápna vyráží Čahoun nad břevno. Následuje RK na zadní tyčku hlavička a Čahoun opět na místě. 30 min -  po SS střelu domácích vyráží Čahoun opět na RK.

Nástup do druhého poločasu vyšel na výbornou. 46 – Hájek M. si narazil míč s Vachem a střelou z 20 m do šibenice zvyšuje na 0:3. 51– další RK, bez zakončení. 54 – přihrávka Hájka M. do 16 míč přeskočil nohu obránce šance Dvořáka následně Dovrtěla brankou nekončí. 58– Svoboda nešťastně trefil míč přímo na kopačku domácího útočníka 1:3. 73– rychlý útok domácích, odražený míč propadl k Havlíčkovi 2:3. 76– nedokázali jsme dostat míč z 16 domácí toho využili 3:3. 80– ve 100% šanci Dovrtěl R. nastřelil brankáře. 81– Dovrtěl R. přesně našel rozběhnutého bratra 3:4. 82 – Pokorný přihrál do 16 na volného Dovrtěla J. 3:5. 90 – hřebík zatloukl po přihrávce Vacha střídající Vomela 3:6.

Vstup do soutěže se podařil na výbornou, mužstvo ukázalo vnitřní sílu a větší touhu po vítězství. Ztratit vedení 3:0 a nakonec zvítězit o 3 branky je opravdu mistrovský kousek.

Sestava:

Podloucký – Stejskal (Pokorný), Pijáček, Holomek, Svoboda – Daněk J., Hájek M., Dovrtěl R., Maňoušek (Vomela) – Dvořák (Dovrtěl J.), Vach T.

Branky: Dovrtěl J. 2, Svoboda, Vach, Hájek, Vomela

Asistence: Maňoušek, Hájek, Vach 2, Dovrtěl R a Pokorný

Foto z utkání: https://petr731.rajce.idnes.cz/AFK_Letovice_-_Sokol_Doubravice_nad_Svitavou_3_6_0_2/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář