Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunštát B - SKD 4:0 (3:0)

1. 9. 2019

Kunštát B - SKD 4:0 (3:0)

Rozhodčí: Zukal - Pivoda, Stloukal

Po dvou domácích výhrách jsme odjížděli do Kunštátu získat v utkání s místním B a nováčkem OP minimálně bod. Bohužel plán nám nevyšel a v 18 min bylo prakticky rozhodnuto.

Od úvodního hvizdu byli domácí aktivnější, v min 16 musel Čahoun vyběhnout mimo 16, domácí útočník si poradil a našeho gólmana přehodil. O 2 min později stejný hráč využil nepozornosti při bránění RK a celkem  v pohodě zvýšil  na rozdíl 2 branek. Potom jsme vyrovnali hru v poli a výsledkem byla střela ze střední vzdálenosti Vladíka, která přinutila gólmana k zákroku. Snížit mohl Schuch A., který bohužel trefil v min 32 pouze tyčku domácí svatyně. Místo snížení přišel trest v minutě 43, kdy přečíslení 5 na 4 proměnili domácí v třetí branku. V závěru poločasu se ještě snažil o přehození brankáře Schuch A., opět bez úspěchu.

Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru, naši se snažili o vstřelení branky, ale nebylo nám přáno. V 50 min ohrozil domácí branku vlastní obránce, těsně minul, byl z toho RK, Hubený na zadní tyčce míč minul. V 56 min po SS zvyšují domácí na rozdíl 4 branek, první hlavičku Čahoun vyrazil, na dorážku byl krátký. V 57 min přihrál Dovrtěl Daňkovi M., jeho střelu s námahou kryl gólman, byl z toho opět RK. V 61 min zahrával SS z 16 metrů Pijáček, těsně vedle. A když v 83 min Daněk M. netrefil prázdnou domácí branku končí utkání zaslouženým vítězstvím domácích.

Příští týden přijede Na Mlýniska B Vysočany -  Šošůvka a všichni věříme, že potvrdíme domácí neporazitelnost v tomto ročníku OP.

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Pijáček, Hájek (Cerhák) - Daněk J., Aujeský (Schuch O.), Vladík (Dovrtěl), Maňoušek - Schuch A., Daněk M

 

Velké Opatovice B - SKD B 0:2

Hrazděra - Prokop, Ruta, Štoudek, Štrof - Pokorný, Tenora, Sáňka Jak, Cerhák - Sáňka J., Schulze.

Střídající: Urbánek, Malach P., Beránek a Zvejška

Branky: Sáňka J., Štrof

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář