Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunštát B - SKD 2:1 (1:1)

25. 4. 2022

Kunštát B – SKD 2:1 (1:1)

 

Rozhodčí: Prudil – Hlavička, Benke

Úvod: Pro nás nepříjemný soupeř potvrdil roli favorita a s velkou dávkou štěstí dokázal urvat 3 body, První půlka byla více než vyrovnaná, naši častěji u míče, šancí však málo, u domácích, až na gólovou, nic. V druhé půlce jsme bránili velmi dobře, až na malou chybičku, která nás stála zisk aspoň 1 bodu. Síly zbyly i na závěrečný nápor, bohužel bez gólového efektu.

Jak šly minuty: 10 – po výkopu Čahouna se domácí zmocnili míče, založili rychlý útok na pravé straně, centr do malého vápna, hlavička 1:0. 20 – po faulu na Daňka ponechána výhoda, Hájek M. poslal do šance Schucha A., přehodil brankáře i branku. 22 – SS zahrával Daněk do 16, souboj o míč, odražený vrací prudkou střelou Hájek M., je z toho RK. 23 – dlouhý aut Daňka na hlavičku Hájka M., brankář na místě. 30 a 38 – domácí akce zakončené střelami vysoko nad. 42 – pěkná sólová akce DJ ukončena faulem na hranici 16, k zahrání SS se postavil Hájek M., přesnou střelou zaslouženě vyrovnává stav na 1:1.

55 – šance domácích končí střelou těsně nad břevno. 74 – dlouhý nákop do naší 16, tečovaný v malém vápně do protipohybu brankáře 2:1. 80 – náš první RK v druhé půlce znamenal začátek velké snahy o vyrovnání v závěru utkání. 82 – v šanci opět domácí, Čahoun na místě. 85 – 90 – série 4 RK za sebou, zahrané velmi dobře, bohužel to nedopadlo.

Závěr: Vyrovnaný zápas, hodně soubojů, taky kombinačních akcí, možná by utkání slušela remíza. Zisk z dvojutkání venku 3 body je slušný. V týdnu je třeba se připravit na nedělní derby utkání. Na Mlýniska přijede Skalice a máme jim vracet podzimní porážku.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Svoboda –Schuch O. (Dvořák), Holomek, Hájek M. (Maňoušek)) ,Daněk J. – Dovrtěl J., Schuch A.

B: Hájek M.                                                           A: DJ

 

 

SKD B –Letovice B 2:3 (1:1)

 

Hrazděra – Štrof J., Hájek P., Sáňka A., Sehnal – Kobza, Aujeský, Dvořák Zvejška – Schuch A., Vladík  Střídající: Tenora a Schulze.

 

Branky: Schuch A., Sehnal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář