Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knínice - SKD 2:3 (1:0)

29. 10. 2023

Knínice – SKD 2:3 (1:0)


 

Rozhodčí: Schejbal P.– Schejbal A., Moravec

Úvod: Domácí nutně potřebují body, remíza pro ně nic neřeší, berou jenom vítězství. Naši budou chtít ukázat, že venku se jim daří víc než doma, bod před utkáním bereme.

První poločas asi takto, kdyby to bylo 5:0 pro domácí, neřekneme popel, na konci 2:3, řekneme díky. Rekapitulace od začátku, v první půlce naši pouze náznak dvou šancí, hlavička Jelínka vedle a na SS Pijáčka nedosáhl Holomek, to z naší strany vše. Teď postupně souboj domácích s Čahounem a vlastní nemohoucností. V 6 min prudkou střelu vyráží Čahoun před sebe, Maňoušek odvrací do bezpečí. Naše chyba v rozehrávce, rychlý protiútok 1:0. V min 14 osamocený útočník v 16 přehodil Č i branku. Prudkou střelu k tyči vyráží Č na RK. V 22 min akce domácích na pravé straně, centr do 16, střela vedle. Tutovka domácích v 34 min Č vyráží na tyčku, odražený míč kryje na BČ. V 37 min SO přesně do běhu útočníkovi, Č s přehledem. Před odchodem do kabin kryje Č nebezpečnou hlavičku z MV a drží naše naděje pro 2 půlku.

Před druhým poločasem je jasné, že domácí přehnali tempo a naši vytrvalci je postupně převálcují, bod je reálný, 3 není utopie. Pro změnu domácí za druhý poločas, mimo branky nic, naši rozhodli po SS. V min. 59 se míč po AV dostal na levé straně k VZ, prudký centr na zadní tyčku, SO obětavě rybičkou 1:1. Obrat dokonal po SS Jelínek, který zakončil hlavou centr zprava SA. Domácí po RK rovnají na 2:2, ovšem naše SS pro domácí velký problém. V 84 min., tentokrát zprava rozehrál SS Pijáček na hlavu nikým nehlídaného VM, nebyl problém trefit odkrytou branku 2:3.

Závěr: Venku se nám daří, po první půlce by na nás nevsadil nikdo ani groš. Našim však vyšla dokonale taktika, nechat domácí vycukat a udeřit ze SS. Před posledním zápasem 17 bodů, kdo by to po 1. kole řek, nějaký bod z posledního kola by se hodil, spokojenost bude na místě. Na Mlýniskách nás však čekají nebezpečné Jedovnice a každý bod bude úspěchem. Poslední zápas podzimu a doma, přijďte se všichni rozloučit s našimi borci, před dlouhou zimní přestávkou.

Sestava:

Podloucký – Stejskal P., Pijáček, Jelínek, Maňoušek – Aujeský (Vach M.),Vach Z., Holomek, Schuch O. (Kobza)Schuch A., Vach T.

 

Branky: SO., Jelínek, VM Asistence: VZ, SA, Pijáček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Taktika

(Arsenal, 30. 10. 2023 7:41)

Taktiku cukání můžete používat v každém zápase a první místo vás nemine.