Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knínice - SKD 2:2 (0:2)

4. 4. 2022

Knínice - SKD 2:2 (0:2)

 

Rozhodčí: Heger – Grulich, Šenkýř

Úvod: Při pohledu do tabulky se dal očekávat vyrovnaný zápas. Našim skvěle vyšla první 15 minutovka, domácím zase nástup do druhé půle. Celkově byl zápas vyrovnaný a spěl k závěrečné dělbě bodů. Domácí sice byli častěji u míče, naši však dobře bránili, podnikali rychlé protiútoky a proto utkání skončilo zaslouženou remízou (což si domácí asi nemyslí).

Jak šly minuty: 2 – Svobodova hlavička těsně vedle. 5 – po přihrávce Maňouška se řítil sám na brankáře Vach, s přehledem své sólo zakončil. 11 – střela domácího útočníka končí na břevně, dorážku kryje Čahoun. 14 – SS z 25 metrů, střelu DR vyráží gólman před Vacha, který zakončil přesně a zvyšuje na 0:2. 33 – naše kombinační akce na pravé straně: Daněk, Schuch A., Hájek M. a DR končí stříleným centrem na který v 16 DJ bohužel nedosáhl. 41 – domácí opět trefují pouze zařízení, tentokrát zazvonila levá tyč naší branky. 43 – RK posadil Daněk na hlavu Hájka M., domácí brankář byl na místě.

47 – střela domácích těsně vedle. 49 – domácí se konečně dočkali a snižují na 1:2. 50 – Daněk zprava přesně nacentroval na zadní tyč, Svobodovu nepodařenou střelu brankář kryje. 52 – po naší ztrátě uprostřed hřiště následoval rychlý brejk 2:2. 67 – Hájek na pravé straně vysunul Dvořáka na jeho centr byl i DR krátký. 88 – domácího útočníka skvěle vychytal Čahoun a podtrhl tak konečnou remízu.

Závěr: Do Knínic jsme jeli pro 3 body, po vyrovnaném průběhu jsme rádi za bod. V příštím kole nás čeká Na mlýniskách lídr soutěže a určitě se budeme snažit prodloužit sérii utkání bez porážky.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Svoboda – Maňoušek (Schuch O.)Dovrtěl R. (Holomek), Hájek M. ,Daněk J.(Dvořák) – Dovrtěl J. (Dvořák), Vach (Schuch A.)

B:Vach2,                                          A: Maňoušek, Dovrtěl R.              

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář