Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knínice - SKD 1:3 (1:1)

1. 5. 2023

Knínice - SKD 1:3 (1:1)


 

Rozhodčí: Odehnal – Stria, Pivoda


 

Úvod: První poločas vyrovnaný na branky i na šance. Úvod patřil našim, škoda zahozené penalty, bylo by to dokonalé ko. Domácí se otřepali a dokázali si stejně jako my vytvořit několik slibných šancí a jednu i proměnit. Nástup do druhé půle nám opět vyšel, domácí znervózněli, začali se hádat, bylo stále více jasné, že se nám podaří získat konečně 3 body. Když nedokázali domácí vyrovnat ani z šance ze 74 min, pečetil výsledek a výhru v nastavení SA.

Jak šly minuty: 2 – první RK zleva zahrával SA do 16, DJ sklepl pod sebe na SO, střela k pravé tyčce znamená vedení 0:1. 9 – a mohlo to být již o 2 branky, PK po faulu na Vacha zahrával Hájek, střela prudká, ale mimo zařízení. 11 – náš druhý RK, bez zakončení. 16 – poprvé zahrozili i domácí, střela z 16 končí těsně vedle. 18 – DJ přesně na Vacha, míč končí v síti, těsný ofside, škoda. 19 – první RK pro domácí, Čahoun vyráží, míč získávají domácí, střela po zemi, Čahoun znovu vyráží, tentokrát před sebe, dobíhající útočník srovnává na 1:1 23 – a je zde další nebezpečná situace v našem MV, obrana s námahou likviduje. 27 – kombinační akce po ose Hájek, Daněk, v zakončení SA hlavičkoval těsně vedle. 35 – SS domácích, centr do 16, přehození brankáře, míč směřující do brány odvrací na BČ Hájek. 38 – u pravého RP se uvolnil DJ, centr na zadní tyčku, nehlídaný SA ve 100% šanci hlavičkuje nad bránu. 42 – po chybě obránce se nedokázal prosadit Vach, je z toho opět RK.

47 – série RK pro domácí, bez zakončení. 49 – SA se uvolnil na půlící čáře, únik po levém křídle, v 16 našel DJ, přesné zakončení 1:2. 50 – tentokrát se na půlící čáře uvolnil DJ, v 16 obešel vše, střela z hranice MV končí v náručí brankáře. 57 – střela Holomka z 20 m tečovaná = RK. 70 – po RK domácích, náš rychlý protiútok SA s DJ, končí slabou střelou. 74 – domácí předvedli co vše se dá nedat, sami vlastní nemohoucností odmítli vyrovnání. 84 – po RK končí hlavička domácího hráče vedle. 90 – ve slibné šanci v 16 se nedokázal prosadit DJ. 93 – výkop Čahouna pěkně zpracoval SA, klička obránci, sám proti brankáři zachoval chladnou hlavu, obešel ho a chladnokrevně zvyšuje na konečných 1:3.

Závěr: První jarní výhra, zasloužená, měli jsme více ze hry a dokázali si proti minulé neděli vytvořit i dostatek šancí. První vlaštovka, však jaro nedělá, je potřeba pokračovat v nastoupeném trendu. Jistá obrana, kvalitní přechod do útoku, koncovku mírně zlepšit a body budou přibývat. Další kolo zajíždíme na horkou půdu do VŠ, hráči i realizační tým jistě udělají vše pro zisk dalších 3 bodů.

Sestava:

Podloucký – Schuch O, Veselý, Maňoušek, Pijáček. – Holomek, Hájek M., Daněk J. (Dvořák), Schuch A - Vach, Dovrtěl J..

 

Branky: SO, DJ, SA Asistence: DJ, SA, Čahoun

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář