Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedovnice - SKD 2:1 (1:1)

11. 5. 2023

Jedovnice - SKD 2:1 (1:1)


 

Rozhodčí: StriaNečas, Navrátil


 

Jak šly minuty: 1 - 2 naše RK bez zakončení. 6 - Veselý dlouhý centr zprava na levou stranu, zakončení SA končí na břevně. 16 - náš 3 RK se stejným výsledkem, jako první 2. 19 - AV domácích , hlavička nad bránu. 20 - rozehráváme od brány, máme míč pod kontrolou. do problému dostáváme našeho beka, domácí nabídnutou šanci proměňují 1:0. 23 - Hájek prodloužil hlavou na DJ, střela nad bránu. 25 - SS Pijáček zprava, ve vápně zakončuje hlavou Hájek nad. 27 - 1 RK pro domácí. 28 - dlouhý aut Daňka do MV, souboj Vacha s domácí obranou, míč propadl k SA, nekompromisní zakončení 1:1. 31 - sólová akce DJ, zprava se řítil do 16, místo přihrávky na lépe postaveného Vacha volil střelu, kterou obránce zablokoval. 44 - pohledná kombinační akce po ose Hájek, Vach, Daněk a DJ končí střelou SO nad bránu.

54 - Vach z 20m přehazoval vyběhnutého brankáře, břevno. 59 - Vach přesně na DJ, klička, střela těsně vedle. 62 - DJ za obranu na Daňka, průnik do 16, sražená střela na další náš RK. 64 - DJ se zbavil v 16 obránce, střelu na zadní tyčku brankář vyráží na RK. 66 - SS domácích do MV, střela z voleje přesně do dobře postaveného Čahouna. 67 - dlouhý aut domácích do 16, velký závar končí střelou nad. 74 - v poslední akci DJ, opět bez přesného zakončení. 79 – jedna z mála povedených akcí domácích, centr zprava do MV, zakončení hlavou 2:1.


 


 

Sestava:

Podloucký – Schuch O, Veselý , Maňoušek, Pijáček. – Daněk J. (Daněk M.) Hájek M., Holomek, Schuch A. - Vach (Sáňka A.), Dovrtěl J..

 

 

Branka: SA                                                   Asistence: Vach

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář