Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drnovice - SKD 3:1 (1:1)

25. 10. 2021

Rozhodčí: Jalový – Skoták, domácí laik

Poslední podzimní utkání na půdě vedoucího mužstva OP jsme si hráči i fanoušci užili. Výsledek bohužel neodpovídal našim představám, ale naši borci byli po celé utkání zdatným soupeřem. Celkově mohu říct, že se hrálo vyrovnané utkání. V prvním poločase naši do puntíku plnili taktické pokyny trenéra, nechat domácím iniciativu, pozorně bránit a čekat na svoji šanci. Čahoun zachytal, šance přišla, poločas 1:1.

I druhý poločas měl jasnou taktiku, která se však sesypala během 3 minut, vlivem nepozornosti v naší obranné činnosti. Závěrečných 15 minut jsme však domácí přitlačili a ti mohou mluvit o štěstí, že jsme nedokázali snížit a nakonec i vyrovnat. Škoda.

Jak šly minuty (od 38): do 38 - podle informací předsedy domácí měli více ze hry. Naši pozorně bránili až na 27 min, kdy dlouhý nákop propadl za obranu a pro rychlého domácího útočníka nebyl problém zakončit přesně.. 39 – domácí střelu z 20m skvěle vyrazil Čahoun na RK. 41 – AV Schucha A. na pravé straně, Pijáček centruje na zadní tyčku, Svoboda vrací hlavou míč do malého vápna, kde připravený Dvořák vyrovnává na 1:1.

II: 53 – naše chyba na levé straně obrany, prudký centr, střela Čahoun vyráží, dorážka 2:1. 55 – tentokrát útok domácích na levé straně, rychlý náběh, střela pod víko 3:1. 80 – AV Hájek M. na Dovrtěla, střela těsně vedle. 81 – naše kombinační akce končí prudkým centrem do 16, obránce s námahou vyráží na RK. 84 – tvrdou střelu Hájka z 18 m vyráží brankář na další RK. 88 – SS Pijáček přiťukl Hájkovi, střela z 20m brankář vyráží Schuch A. a po něm ani Stejskal nedokázali prostřelit klubko hráčů, z brankové čáry vykopával obránce na další RK.

 Závěr: Podzimní část skončila, výsledkem našeho snažení je zisk 15 bodů za 4 výhry a 3 remízy, což znamená 8. místo v tabulce. V jarní části je určitě co zlepšovat, jak po herní, tak i výsledkové stránce. Můžeme začít již tuto neděli, kdy Na mlýniskách přivítáme hráče Bořitova a máme jim co oplácet. Čeká nás derby zápas a poslední utkání roku 2021.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Veselý, Svoboda (Daněk M.) – Schuch A.,Dovrtěl R. (Dovrtěl J.),Hájek M., Holomek, Maňoušek (Schuch O.) – Dvořák (Pokorný)

 

Branka: Dvořák

Asistence: Svoboda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář