Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drnovice - SKD 2:1 (2:1)

30. 10. 2022

Drnovice – SKD   2:1 (2:1)

 

Rozhodčí: Bureš – Mašek, Zouhar

Úvod: Domácí potvrdili, před početnou diváckou kulisou, první příčku v tabulce domácích zápasů. První poločas splnil po fotbalové stránce představy náročného nezaujatého diváka. Šance na obou stranách, dobrý úvod našich, později vyrovnaný průběh, nicméně jsme góly domácím darovali na stříbrném podnosu. Takové hrubky, v tak zkušené obraně se hned tak nevidí. Druhý poločas byl pouze stínem prvního, více času se diskutovalo, ošetřovalo, leželo atd.

Jak šly minuty: 1 – SS po faulu na Hájka zahrával Pijáček z 18 m, trefil zeď, dorážka Hájka vysoko nad. 5 – podobná SS z levé strany, Hájek do 16, míč poskakuje v MV, končí za pomezní čarou. 7 – SA potáhl míč na pravé straně, obránce zakopl, padá, střela sražená na 1RK. Přetažený RK, k odraženému míči se dostal Svoboda, z výhodné pozice střílí nad. 12 – první akce domácích na levé straně, Čahoun odvážně pod nohy, zranění, pokračuje, uf. 25 – náš RK zahrávaný na krátko, následuje rychlý protiútok domácích po pravé straně, střela z MV po zemi 1:0. 28 – SO na levé straně přesně do běhu DJ, v 16 obešel vše a zkušeně po zemi k protější tyči 1:1. 30 – centr domácích do 16 zakončený hlavičkou, Čahoun vyráží před nohy dobíhajícího domácího útočníka 2:1. 32 – centr Vacha zprava na levou stranu, olej SO nad bránu. 42 – SS Pijáček do 16, odražený míč vrací do branky DJ, na brankové čáře odvrací domácí obránce. 45 – domácí v ojedinělé akci na levé straně, střela po zemi, Čahoun připravený.

48 a 50 min domácí akce končí střelou vedle branky. 58 – centr Svobody pouští v 16 Vach na SA, střela brankářem vyražená na RK. 62 – střela z 20m SA, brankář s námahou vyráží na další RK. 68 a 72 opět v akci domácí, nepřesné zakončení. V druhé polovině domácí často na zemi, kouskují hru, natahují čas, jde jim to docela dobře, řekl bych výborně. Naši se tím pádem nedostávají do tempa a proto mnoho příležitostí k vyrovnání není.

Závěr: Zápasu by slušela remíza, včera však bez bodu, pokud chceme po podzimu skončit v horní polovině tabulky musíme v neděli porazit ČH. Na mlýniskách se nám na podzim daří a proto věřím v posun tabulkou vzhůru, před dohrávkou na půdě nebezpečného nováčka z Cetkovic, budeme 3 body potřebovat jako sůl.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček (Dovrtěl R.), Svoboda (Sáňka A.), Veselý. – Holomek, Dovrtěl J.,Schuch A., Hájek M.  – Vach, Schuch O. (Maňoušek)

 

Branka: DJ                                                     Nahrávka: SO

 

 

Lipůvka - SKD B 11:1 (3:1)

 

Hrazděra – Sáňka A., Hájek P., Dovrtěl R., Kobza– Tenora (Alexa),Trubák, Hájek T., Sehnal - Dvořák, Pokorný

 

Branky: Pokorný

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář