Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČH - SKD 4:1 (2:1)

23. 5. 2022

ČH - SKD  4:1 (2:1)

 

Rozhodčí: Ondrejka – Strachoň, Ille

Úvod: V ČH jsme od začátku tahali za kratší provaz. Nedokázali jsme využít moment překvapení a udržet vedení v prvním poločase. Domácím jsme postupně dovolili vrátit se do utkání a když jsme nedokázali proměnit i ty nejvyloženější šance v poklidu si dokráčeli pro zisk 3 bodů.

Jak šly minuty: 1 – aut Maňouška na DJ, skvělé uvolnění, střelu „plachťák“ k překvapení všech si srazil domácí brankář do sítě. 3 – útok domácích na pravé straně centr do 16 střela z voleje 1:1. 4 – Hájek přihrál Maňouškovi, prodloužil na Daňka, střela z 20m brankář s námahou vyráží na 1 RK. 6 – malá domů našeho obránce byla „malá“, útočník míč doběhl, Čahoun skvěle zasáhl. 22 – opět v akci Čahoun, vychytal sólo domácího hráče. 28 – Stejskal na pravé straně poslal přesný míč na DJ, uvolnění v 16 střela, brankář vyráží, dorážka do odkryté branky nad (tutovka). 43 – přihrávka po zemi do 16, klička, střela po zemi 2:1.

47 – střelu Pijáčka ze 30m vyráží brankář před sebe, dorážku SO vyráží nohou  na RK  (T).  52 – Pijáček kolmou přihrávkou do 16 vybídl ke skórování SA, střela nad (T). 54 – SA sebral míč na hranici 16 obránci, přihrál DJ, střela těsně vedle. 56 – domácí zvyšují střelou k tyči na 3:1. 58 – únik 2 domácích hráčů na Čahouna, přihrávka, dorážka do prázdné 4:1. 64 – Stejskal centruje do 16, Maňoušek prsama sklepl na SO, střela nad (T). 66 – Hájek přesně do běhu SA, klička v 16, sám proti brankáři, nadvakrát se nedokázal prosadit (T). 77 – faul v 16 Stejskala potrestán PK, Čahoun s přehledem vyráží.

Závěr: Možná na šance vyrovnaný zápas, domácí nám však ukázali jak s nabídnutou šancí naložit a dali nám lekci z produktivity. 3 kola do konce a budeme mít hodně práce s uhájením 7 místa, výš to asi letos nepůjde. Šanci pojistit si místo v horní polovině budeme mít příští neděli doma se stále se lepšícím Adamovem (včera porazil Rudici – bude se opakovat Skalice nebo Jedovnice????). Uvidí kdo přijde naše povzbudit.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček,Veselý, Holomek –Maňoušek, Daněk J., Hájek M. (Hájek P.), Schuch A – Dovrtěl J., Dvořák (Schuch O.)

B: DJ                                                                       A: Maňoušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář