Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČH - SKD 2:2 (0:0)

7. 10. 2024

Černá Hora - SKD  2 : 2 (0:0)

Rozhodčí: Skoták – Hlavička, Brach

Úvod: Stejná bilance, umístění týmů na spodku tabulky, předpokládalo vyrovnaný zápas. Domácí se potřebovali oklepat z porážky z derby utkání v Bořitově, my jsme chtěli protáhnout šňůru utkání bez porážky na 3 zápasy.

Úvodní část pro domácí, v 6 min první střelu na bránu poslal domácí útočník, Čahoun vyráží na RK. Penaltu po zákroku našeho obránce zahrával zkušený útočník domácích v min 10, Čahoun perfektní, drží stav 0:0. SS za ruku z hranice 16, střela odražená od zdi, další RK pro domácí. Ke slovu jsme se dostali v 36 min, dlouhý míč Hájka M. na Jarůška, pokus o obhození brankáře nevyšel, je z toho pouze další RK. Střelit branku jsme mohli v 43 min, Hájek M. přesný pas na Svobodu, prsama na SA, přesný pas do MV na Jarůška, střela do brankáře, škoda.

Velká šance domácích v 47 min končí střelou nad bránu. V 50 min se radují domácí po smolné vlastní brance. Odpověď přišla vzápětí, Radouš na pravé straně perfektně uvolnil SA, klička obránci, střela po zemi k tyči 1:1. V 65 min se domácím povedl rychlý útok zakončený střelou z MV 2:1. Centr Vacha v 66 min našel v 16 SA, prudkou střelu s námahou vyráží domácí gólman. Naše povedená kombinační akce v 70 min, Radouš si narazil před 16 s Hájkem M., střela k protější tyči 2:2. Pozornou obranou jsme domácí ve zbytku utkání do žádné větší šance nepustili, po zásluze odvážíme do Daglasu důležitý bod.

Závěr: Předpoklady se naplnily, vyrovnaný zápas jak výsledkově tak i herně. Proti minulému utkání doma s Drnovicemi se však bylo na co dívat a hrál se, na postavení soupeřů v tabulce, fotbal dobré okresní úrovně. Série bez porážky trvá, příští kolo by to však chtělo doma 3 body.

Sestava: Podloucký – Hájek P., Maňoušek, Schuch O., Vach Z. – Schuch A., Hájek M., Svoboda Radouš (Pijáček), Dvořák – Pernica (Jarůšek)

Branky: SA, Radouš                                                 Asistence: Radouš, Hájek M.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář