Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČH - SKD 1:1 (0:1)

15. 10. 2023

ČH - SKD 1:1 (0:1)


 

Rozhodčí: NěmecČápek, Mackay

Úvod: Domácí, prozatím remízovým králem OP, našim se venku daří velice, proto byl každý zvědavý jestli utkání skončí podle papírových předpokladů. Šli jsme do utkání s jasným cílem, nepustit domácí před sebe v tabulce.

Začátek utkání v naší režii, v 8 min jsme zahrávali 1RK, zleva SA našel ve vápně hlavičkujícího Holomka a jdeme do vedení 0:1. Domácí se celý první poločas snažili o vyrovnání, míč měli častěji na kopačkách, naši však pozorně bránili a využívali každou nabídnutou šanci k rychlému protiútoku. Ve 12 min střílený centr SA nedokázal v 16 zakončit hlavou bratr SO. Ke slovu se dostali i domácí, prudkou střelu po zemi vyráží Čahoun na tyčku, od ní za brankovou čáru, domácí zahrávají 1RK. V průběhu 21 až 25 min domácí 2x zakončují hlavou z dobré pozice, mimo. Na konci poločasu nás podržel Čahoun, skokem pod nohy zmařil tutovku domácího hráče za cenu nepříjemného zranění.

Od úvodních minut 2. poločasu pokračoval tlak domácích, ovšem stále bez přesného zakončení. V 61 min se v 16 uvolnil Stejskal, střelu s námahou vyráží gólman na další náš RK. Běžela 66 min, Vach vysunul přesně DR, domácí brankář vše vyřešil včasným vyběhnutím. V 78 min domácí zahrávali SS z poloviny hřiště (HR nechal výhodu, hra pokračovala, když v tom R nepochopitelně odpískal SS), dlouhý nákop do 16 odvrátila obrana pouze k domácímu hráči, který přesnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. V závěru utkání, stejně jako v poločase 1., nás podržel gólman, v souboji 1 na 1 vykopává míč na RK. Po obětavém výkonu během celého utkání jsme na dokázali vydolovat z ČH aspoň bod.

Závěr: Předpoklady se naplnili, domácí opět získali doma pouze bod, naši ukázali, že venku se nám zatím daří. V průběhu utkání měla ČH více ze hry, naši však pozorně bránili, získaný bod je zcela zasloužený a odpovídá průběhu zápasu. Po dvou domácích nezdarech bod zvenku má velkou cenu, také pro zvednutí sebevědomí před koncem podzimní části (zbývají 3 zápasy).

Podloucký – Stejskal Pe., Veselý., Maňoušek, Pijáček. – Holomek, Schuch O., Jelínek, Schuch A – , Dovrtěl R.,Vach T.

 

Branky: Holomek Asistence: SA,

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář