Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boskovice B - SKD 1:1 (1:0)

4. 6. 2023

Boskovice B - SKD 1:1 (1:0)


 


 

Rozhodčí: Pivoda – Hlavička, Nečas


 

Úvod: V sobotu v Letovicích jsme s béčkem Boskovic sehráli docela slušné utkání. Domácí se asi rozhodli, že rozhodující bude počet přihrávek, než počet vstřelených branek. Naši jim v tomto přesvědčení nebránili, zakopali jsme se na vlastní polovině a vyráželi k rychlým protiútokům. Taktika se zdařila a z hřiště 2 mužstva OP odvážíme cenný bod.

Jak šly minuty: od úvodních minut podobný průběh, přihrávky domácích do šířky, využívali celé hřiště, ale šance 0. 26 – konečně první šance domácích, Čahoun připraven, obrana odvrací. 34 – další z RK domácích zprava a opět bez zakončení. 35 – Maňoušek našel křižným pasem na pravé straně Daňka M., střela po zemi těsně vedle. 38 – spolupráce na pravé straně Vach Z. T., centr do 16, střela Holomka vysoko nad. 39 – zaváhání naší obrany na pravé straně, domácí centrují do MV, střela z 5m končí v síti 1:0.

53 – střelu domácích z 20m odvrací Čahoun na další RK. 63 – dlouhý aut do 16 na Vacha, nepřehledná situace, domácí obrana s obtížemi odvrací, před 16 však přichází faul domácích. SS rozehrává Pijáček do 16, SA zpracuje míč, otáčí se klička, faul PK. Běží 64 min, Vach se rozbíhá k rozehrání PK, s přehledem proměňuje a vyrovnává na 1:1. 70 – střela z 18 m k levé tyči, Čahoun OK.

Závěr: Zápas průměrné okresní úrovně, naši bránili zodpovědně a domácí vlastně až na jednu šanci do koncovky nepouštěli. Střely z větší dálky pochytal Čahoun, nám se povedla jedna ze SS a o výsledku bylo rozhodnuto. V sobotu si to Na mlýniskách rozdáme s Drnovicemi o 7 místo, utkání slibuje zajímavou podívanou, účast fans Daglasu je žádoucí. S letošním ročníkem se doma jistě rozloučíme vítězstvím a potvrdíme účast v horní polovině tabulky OP.

Sestava:

Podloucký – Vach Z., Hájek P., Maňoušek, Pijáček. – Holomek, Aujeský. (Tomek), Daněk M., Schuch A – Dvořák (Kobza), Vach T.

 

Branka: Vach T. Asistence: SA

Foto ze zápasu: https://petr731.rajce.idnes.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář