Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořitov - SKD 4:1 (2:0)

22. 5. 2023

Bořitov - SKD 4:1 (2:0)


 

Rozhodčí: Bureš – Skoták, Brach


 

Úvod: Taktický plán, držet stav 0:0 co nejdéle nám sice nevyšel, po obdržené brance jsme však převzali iniciativu, bylo otázkou času, kdy vyrovnáme. Dostat gól do šatny nic příjemného, ještě s tak vydatnou pomocí AR, kterou domácí určitě nepotřebovali. Naše to nezlomilo, i druhý poločas sympatický výkon, bohužel nás zradila koncovka.

Jak šly minuty: 1 – první střela domácích vysoko nad. 4 – domácí zahrávají 2 RK bez zakončení. 6 – chyba ve středu obrany, útočník sám proti Čahounovi 1:0. 8 – naši SS zleva zahrával Pijáček do 16, hlavička Hájka nad. 23 – Hájek kolmicí za obranu našel rozběhnutého SA, sám proti brankáři, dlouhý míč, srážka s brankářem, oba přežili. 26 – střela Daňka do náručí brankáře. 28 – tentokrát dobře přihrával Dvořák opět SA, ten opět sám proti brankáři, gólman úspěšnější. 33 – SS po faulu na Dvořáka, zahrával zprava Daněk, v 16 hlavičkoval Hájek těsně vedle. 42 – po naší chybné rozehrávce v šanci domácí, střela vedle. 45 – gól do šatny z 2 metrového ofsajdu, AR debatoval s diváky na tribuně a nestačil zachytit rychlý útok domácích, jeden z rozhodujících okamžiků utkání.

49 – domácí obránce přihrál přesně SA, místo střely do prázdné volil kličku, kterou mu obránce vystihl. 51 – rychle rozehraná SS Hájka na SA, na hranici 16 ztratil kontrolu nad míčem, škoda. 52 – útok domácích po levé straně, Čahoun na střelu připravený. 52 – dlouhý aut Daňka na Hájka do 16, obhození obránce, přízemní střelu brankář kryje. 55 – útok domácích po pravé straně přesně zakončený 3:0. 62 – domácí netrefují odkrytou bránu. 64 – a také druhý AR vstoupil do utkání, odmával ruku našeho hráče ve zdi, penalta, 4:0. 87 – penaltu po faulu na SA zahrával Hájek, s přehledem, čestný úspěch 4:1.

Závěr: V neděli přivítáme Na mlýniskách Adamov, z pohledu do tabulky je jasné, že nás čeká utkání jara. Hráči budou potřebovat vaši podporu, proto v neděli všichni věrní na značkách.

Sestava:

Podloucký – Schuch O (Vach Z.), Veselý, Maňoušek, Pijáček. – Holomek, Hájek M., Daněk J., Schuch A, - Dvořák, Dovrtěl J. (Trubák).

 

Branka: Hájek Asistence: SA

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář