Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adamov - SKD 6:2 (2:1)

17. 10. 2022

Adamov – SKD 6 : 2 (2:1)

 

Rozhodčí: Prudil – Odehnal, Brach

Úvod: Den a noc, taková byla naše hra před týdnem a včera. Pokud to hlava nepobere, ani sebelépe fyzicky připravený sportovec nepodá optimální výkon. Naši v Adamově byli myšlenkami ještě v euforii po minulé neděli a podle toho to vypadalo. Gól v první minutě utkání a potom bylo všechno už jenom špatně od brankáře až po útočníky, nebyl nikdo, kdo by dokázal pozvednout hru mužstva, ať již výkonem, nebo pořádným, zdravým, sportovním vyhecováním.

Jak šly minuty: 2 – z levé strany centr domácích na zadní tyčku, přihrávka pod sebe do MV, střela 1:0. 11 – centr Pijáčka do MV, SO nedokázal přesně zakončit. 13 – Maňoušek kolmo na DJ, střela sražená obráncem. 15 – povedená střela domácích z 20m, Čahoun na místě. 16 – stejná akce domácích jako v 2 min z pravé strany 2:0. 19 – domácí útočník obešel v 16 vše, včetně brankáře, z brankové čáry vykopával Veselý. 27 – SS po faulu na SO zahrával Pijáček, v MV výskok dvou našich, hlavička DJ zapadla do sítě 2:1.

50 – útok domácích, RK, hlavička 3:1. 53 – střela DJ sražená na RK, rozehrál SA na hlavičku Hájka, z brankové čáry vykopával domácí obránce.  54 – ztráta míče na útočné polovině, rychlý protiútok  4:1. 57- RK opět zahrával SA, na zadní tyčce připravený Svoboda, hlavou snižuje na 4:2. 87 – RK domácích 5:2. 90 – postupný útok středem hřiště 6:2.  

Závěr: Včera, dobře mířená facka, která má někdy i ozdravný účinek. Hráči spadli  zpátky na zem, zjistili, že s takovým výkonem neporazí žádného soupeře, natož pořádně rozžhavený Adamov. Občas se takový výkon, nevýkon povede, nesmí se z toho však stát pravidlo, že to včera byla pouze výjimka, zatím z dobrých podzimních výkonů, jistě dokáží naši borci již příští neděli Na mlýniskách, kam přijede soupeř z Boskovic.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Svoboda, Veselý. – Maňoušek (Dvořák), Dovrtěl J.,Schuch A., Hájek M.  – Holomek, Schuch O. (Daněk M.)

 

Branky: DJ, Svoboda                                                           Nahrávky: Pijáček, SA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kvalitní začátky

(Fanoušek, 20. 10. 2022 9:50)

Ani Růženka nespala tak tvrdě jako obrana Doubravice na začátku obou poločasů.