Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adamov - SKD 31. 3. 20109 v 15:00 hod

29. 3. 2019

Nominace k prvnímu MZ:

Podloucký, Hájek P., Pijáček, Daněk J., Veselý, Hubený, Dovrtěl, Sáňka Jak., Sáňka A., Schuch O., Schuch A., Pokorný, Zvejška, Trubák, Aujeský, Maňoušek

Odjezd: 13:45 od kabin

Auta: Hájek P., Maňoušek, Daněk J., Dovrtěl, Schuch A.

 

Adamov - Doubravice 2:0 (0:0)

Rozhodčí: Mikláš Libor - Kačanolli Fitim, Oujezdský Jan. 

Adamovu jsme chtěli oplatit porážku z podzimního utkání Na mlýniskách, bohužel se nám plán nepodařil a domácí tak mohli oslavit první jarní vítězství a zisk důležitých bodů.

V neděli se hrálo vlastně o 6 bodů a tento důležitý fakt svazoval našim hráčům nohy a od začátku se nám na kopačky přilepila velká nervozita. V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, převážně mezi šestnáctkami, bez vážnějších šancí na obou stranách. My jsme hrozili v úvodu z levé strany, kde se snažil novic v našem mužstvu Maňoušek David. Jeho akce však končily na pozorné obraně domácích. V 25 min se také povedla akce na pravé straně, skončila sérií nepřesností v malém vápně, poslední u míče Schuch O. netrefil míč. Ve 30 min dlouhý aut Daňka našel Pijáčka, který z otočky střílel nepřesně. V 35 min zpětnou přihrávku nedokázal z hranice vápna umístit Aujeský. Ve 40 min pěkná akce Dovrtěla končí střelou do náruče brankáře. Domácí měli také pouze náznaky šancí, většinou po naší ztrátě na útočné polovině šli do rychlých brejků (3x), které přesným zakončením naštěstí neskončily.

Do druhé půle jsme šli s jasným cílem, s podporou větru zasypat domácí střelami ze střední vzdálenosti, vstřelit branku a kvalitní defenzivou udržet vedení. Od začátku však bylo všechno špatně a o výsledku rozhodly slepené branky v rozmezí 10 minut (v 53 a 62 min). Opět po našich hrubých chybách. Snažili jsme se výsledek otočit, výsledkem byly 3 trestné kopy v blízkosti hranice velkého vápna (2x do zdi, 1x nad bránu), několik nepřesných RK a jedna tutovka Schucha O., který v 70 min. po krásném pasu Daňka pelášil sám na brankáře, chtěl se ho pokusit přehodit, jeho úmysl však gólman vystihl a bylo po šanci. Utkání se potom již dohrávalo bez ohrožení jedné či druhé branky.

Škoda, kdo ví, kdy znovu narazíme na soupeře, který by byl spokojený s bodem za remízu 0:0. Vlastním herním projevem jsme však domácím velice usnadnili získat 3 body a dotáhnout se v tabulce na naši úroveň. Již v neděli můžeme špatné vystoupení napravit, v souboji s předním mužstvem OP z Boskovic. Proto všichni věrní v neděli Na mlýniskách ahoj!!!

Podloucký – Sáňka A. (Sáňka Jak.), Hubený, Veselý, Daněk J. – Schuch A., Aujeský (Hájek P.), Pijáček, Maňoušek – Dovrtěl (Trubák), Schuch O. (Pokorný)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

plus

(sansnomF, 3. 4. 2019 8:32)

Já už jsem si na emotivní komentáře zvykl. Autora jsem sice před časem nazval Hájkem z Libočan, protože se mi zdálo, že není docela objektivní. Ale vážím si ho, protože jako jeden z mála pořád píše, zatímco agenda se ve velké většině jiných klubů po čase zhroutila. Jde o to si jeho komentáře přebrat, ale zaplaťpánbů za ně.

Komentář

(Jarda, 1. 4. 2019 12:16)

to je hezký, aprílový. Docela jsem se pobavil.Některé hlášky byly super

Re: Komentář

(Znalec, 1. 4. 2019 19:39)

to není apríl,nýbrž realita

Re: Re: Komentář

(Tonda, 2. 4. 2019 11:26)

Na Daglasu mají aprílový fórky po celej rok,
jedinej manšaft, kterej dokáže špičkově popsat i situace, které se vůbec nestaly.
Aspoň se má celej okres každej týden čím bavit :D

Ps: vysvětlete mi prosím, jak vypadá takový typický slepený gól, pořád se v tom neorientuju, děkuji

Re: Re: Re: Komentář

(Ivoš, 2. 4. 2019 12:00)

Termín "slepené góly (branky)" se používá desítky let pro góly vstřelené rychle po sobě (např: ve fotbale do 10 min, v hokeji do 1 min a ve famfrpálu do 30 sekund)