Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adamov - SKD 1:1 (0:1)

11. 10. 2021

Rozhodčí: Brach P. - Brach J., Nečas

Do Adamove se odjíždělo s cílem neprohrát a když se zadaří tak přivézt i 3 body. Základní cíl byl splněn, podle informací trenéra i kapitána, jsme však měli na výhru, a opět, už po několikáté jsme s přijatelným soupeřem nedokázali zvítězit. 

První poločas lepší druhého, jsme zvládli a po přesném centru se dokázal prosadit náš nejlepší střelec Vach T. Domácí jsme k ničemu nepustili a pozornou obranou jsme naleptávali jejich sebedůvěru.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, domácí dlouhými nákopy se snažili o překonání naší obrany. Naši se snažili hrát po zemi kombinačně s důraznou obranou a rychlým přechodem do útoku. Bohužel jsme nedokázali odvrátit jeden z dlouhých nákopů, domácí vyrovnali. Naše akce vpředu končily většinou nepřesně a protože domácím došel střelecký prach, utkání skončilo závěrečnou remízou a dělbou bodů.

Jak šly minuty: 2 – SS střela z 20m Čahoun na místě. 4 – Svobodova střela z 18m těsně vedle. 9 – naše SS končí střelou do zdi. Úvodní 15 minutovka v naší režii končí SS a hlavičkou těsně vedle. 20 – první náš RK, pokračuje převaha našich barev, bez zakončení přesného. 27- RK končí rychlým protiútokem domácích, střela nad. 34 – Pijáček centruje pravou nohou do vápna, přesné zakončení Vacha 0:1. 36 – Rosťa je při chuti, chytře uvolnil Dvořáka, brankář byl na místě. 44 – střelu Vacha s námahou vyráží domácí gólman. 45 – poslední náš RK v I. půlce, střela vedle.

II: půle začíná šancí domácích, Čahoun kryje prudkou hlavičku. 50 – odpovídáme průnikem Schucha do vápna, zablokovaná střela. 55 – akce Dvořáka na pravém křídle, Vach na přihrávku nedosáhl. 56 – dlouhý nákop od brankáře, prodloužení na domácího útočníka, střela pod břevno, Čahoun bezmocný 1:1. 58 – 61 – série našich RK bez zakončení, poslední končí střelou, obránce vykopává z BČ. 69 – střela Svobody, brankář vyráží, dorážka Dovrtěla R. nad. 85 – SS domácích, hlavička vedle. 88 – poslední náš RK (celkově 10 RK), končí stejně jako ostatní.

Závěr: V konci podzimu nás čekají dva velmi kvalitní soupeři a "Hyn se ukáže" zda získáme ještě další body.

Sestava:

Podloucký – Stejskal, Pijáček, Holomek., Svoboda – Dvořák., Hájek M., Dovrtěl R., (Dovrtěl J.), Maňoušek (Schuch O.) – SchuchA.,Vach T. 

Branka: Vach T.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář