Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Skalice 6:0 (4:0)

1. 4. 2024

Rozhodčí: Pivoda - Nečas, Sedlák

Úvod: Od prvních minut jsme šli za vítězstvím a dokazovali, kdo se na derby lépe připravil a získá v zápase 3 důležité body. V prvním poločase po větru, jsme nasypali Skalici 4 goaly, v druhém proti větru další 2 a rozhodli tak o jasné výhře. Obrana pracovala na 1, hosté za celý zápas bez jediné vážnější šance.

V 5. min Daněk M. zahrával z levé strany SS, míč ve vápně tečoval Holomek do obránce, od kterého se odrazil k volnému DR, 1:0. V minutě 16 předvedl Vach T. sólový únik do 16, přihrávka pod sebe na DR a bylo to 2:0. Holomek v souboji získal míč, postupoval k 16 společně s Vachem na 1 obránce, přesná přihrávka, přehození brankáře, vedeme již 3:0, běžela 30 min. Po faulu za ŽK na Daňka MI. ponechána výhoda, SA svůj souboj s brankářem prohrál. Střelu DR z 20 m brankář s námahou na dvakrát kryje, se střelou Daňka Mi. takový problém neměl. V min 42 SA z pravé strany nacentroval do MV, překvapený Daněk Mi prázdnou bránu přestřelil. Do přestávky stačil ještě zvýšit Vach na poločasových 4:0.

Druhý poločas stejný prvního, naši jistí v obranné hře a nebezpeční dopředu. Centr Daňka M zakončoval hlavou SA do brankáře, akce na levé straně Dvořáka bez přesné koncovky. V závěru se ke slovu přihlásili bratři V, Miloš přihrával a Tomáš s přehledem zvyšoval na konečných 6:0.

Závěr: V derby nečekaný, ale zcela zasloužený výsledek, o který se výkonem zasloužilo celé mužstvo v čele se 4 gólovým Tomášem. V tabulce jsme dokázali před Skalicí udržet odstup a postoupit na 5. místo. Příští neděli zajíždíme do Olešnice, snad se nenaplní známé "po hodech bývá půst" a nějaké body přivezeme.

Podloucký - Daněk J., Veselý, Maňoušek, Daněk M (Kobza) - Schuch A., Holomek, Daněk Mi (Vach M.)., Dvořák - Dovrtěl, Vach T.

Branky: Vach T. 4, DR 2                   Asistence: Vach M. 2, Holomek 2, Vach T. a DR

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář